Bölge Haber Girişi : 11 Mayıs 2011 14:24

Fenerbahçelilerden Çintımar'a ödül!..

Fenerbahçelilerden Çintımar'a ödül!..
Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi 2. Başkanı Fatih Tüzemen ve Fenerbahçe Bayan Basketbol Takım İdarecisi Cem Lokay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar'a spora katkılarından dolayı plaket verdi.

Erzurum Ajans-Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi 2. Başkanı Fatih Tüzemen ve Fenerbahçe Bayan Basketbol Takım İdarecisi Cem Lokay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar’a spora katkılarından dolayı plaket verdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a Fenerbahçelilerden ödül geldi. Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürü Çintimar’ı makamında ziyaret eden Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi 2. Başkanı Fatih Tüzemen ve Bayan Basketbol Takımı İdarecisi Cem Lokay, Türk sporu ve Erzurum sporuna yaptığı katkı ve hizmetlerden dolayı kendisini kutladı ve plaket sundular. Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi 2. Başkanı Fatih Tüzemen, “Erzurum’da yapılan Genç Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ederek kendisine spora katkıları nedeniyle Fenerbahçeliler olarak bir plaket takdim ettik” dedi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı İdarecisi Cem Lokay ise ilk kez geldiği Erzurum’u beğendiklerini belirterek, “Burası tam bir spor kenti ve çok güzel spor tesisleri var. Bu tesisleri Erzurum’a kazandıran İl Müdürü Fatih Çintimar’ı kutluyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bir çok büyük organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası’na da ev sahipliği yapmaktan bir hayli mutlu olduklarını söyledi. Çintimar, “Erzurum artık Dünya’nın en yüksek on kentinden biri olduğu için yükseklik kamplarının ideal bir merkezi olmuştur. Bu bir teori değil, artık kanundur, yükseklik kampları sporcular için performans artıran bir dopingdir ve bu kamplar spor için vazgeçilmezdir” dedi.

Çintimar, Fenerbahçeliler Derneği tarafından plaketle ödüllendirilmesinin de kendisi için bir onur kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.