Spor Haber Girişi : 23 Eylül 2023 12:17

Filede samba yaptık

Filede samba yaptık
Filenin Sultanları; Gabi, Diana, Rosamaria, Bergmann ve  Thaisa, Roberta, gibi yıldızlara sahip Brezilya'yı 3-0'la devirdi. Daniele Santarelli'nin talebeleri olimpiyat elemelerinde 5'te 5 yaptı.

Filenin Sultanları; Gabi, Diana, Rosamaria, Bergmann ve  Thaisa, Roberta, gibi yıldızlara sahip Brezilya’yı 3-0’la devirdi. Daniele Santarelli’nin talebeleri olimpiyat elemelerinde 5’te 5 yaptı.

 

 

Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol takımımız, Gabi, Diana, Rosamaria, Bergmann, Thaisa, Roberta, Nyeme (L) (Kisy, Pri Daroit, Naiane, Araujo (L), Tainara, Ana Carol) gibi yıldız oyunculara sahip Brezilya’yı da set vermeden devirerek, Olimpiyat elemelerinde 5’te 5 yaptı.

 

Japonya’da devam eden Olimpiyat elemelerinde Filenin Sultanları, Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. VNL ve Avrupa şampiyonu apoletiyle olimpiyat elemelerine başlayan Filenin Sultanları, 3-0’lık Brezilya galibiyetiyle olimpiyat kapısını araladı.

 

Filenin Sultanları Grupta 5'te 5 yaptı

 

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda çıktığı 5 maçı da kazanmasını bildi. Filenin Sultanları bu mücadelelerde rakiplerine sadece 2 set verdi. 15 puan toplayan Ay-Yıldızlılar, maç eksiği bulunan Japonya'nın önünde, lider durumda bulunuyor.

 

Köprülere bayrak asıldı

 

Cumhuriyetimizin 100. yılında Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonu olarak dünya 1 numarası olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın bayrağı, İstanbul Boğazındaki köprülere asıldı.

 

Filenin Sultanlarının 2 Kupa 1 Şampiyon yazılı bayrağı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsünde dalgalanıyor.

 

 Türkiye Maça,  Ebrar, Zehra, Vargas, Hande, Eda, Cansu, Gizem (L) (Ayça, Elif) kadrosu ile çıktı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.