Spor Haber Girişi : 08 Temmuz 2014 18:40

Filenin Dadaşları 1. Lig'de

Filenin Dadaşları 1. Lig'de
Geçtiğimiz sezon Voleybol 2. Liginde mücadele eden Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol takımı 2014-2015 sezonu da 1. Ligde mücadele edecek.
Erzurumajans-Geçtiğimiz sezon Voleybol 2. Liginde mücadele eden Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol takımı 2014-2015 sezonu da 1. Ligde mücadele edecek.

Dünya ve Avrupa standartların da kış sporlarının ve kış turizmini yeni markası olan Palandöken İlçesi, birçok uluslararası kış sporlarına ev sahipliği yaptıktan sonra Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 1. Lige yükselmenin haklı gururunu yaşıyor.

BAŞARILARIMIZ ASLA TESADÜF DEĞİL

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, erkek voleybol takımının sezon başından bu yana büyük başarısını takdir ettiklerini belirterek, "Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımımız, uzun bir maratonun ardından Erkekler Voleybol 1.Ligi'ne çıkmayı başardı. Bu başarımız asla tesadüf değil. Çünkü Palandöken Belediyesi olarak özenle ve titizlikle alt yapı oluşturduk. İlçemiz de ilk olarak standartlara uygun salon sporları yapılabilecek 500 kişilik kapalı spor salonu yaptık. Erkekler Voleybol takımımız önce deplasmanlı Bölgesel Amatör liginde mücadele etti daha sonra 2. Ligde mücadele etti nihayetinde geldiğimiz nokta Erzurum'u ve Palandökenimizi 1. Ligde temsil etme hakkı kazanan ilk ve tek takımı Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımı olması ve bu ligde kalıcı olmak adına her ne kadar profesyonel ligde olsak ta amatör ruhla çalışacağız. Şehrimize ve sporseverlerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

SPORSEVERLERİN KEYİF DUYACAĞI BİR TAKIM KURACAĞIZ

Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımının 1. Lige çıkmasıyla ciddi bir transfer politikası izleyeceklerini söyleyen Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Zafer Bülent Engin, "Spor ve sporcunun her zaman yanın da olan maddi ve manevi olarak hep var olan Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar, kulübümüzün sporcuları adına teşekkür ediyorum. Ayrıca 1. Ligde mücadele etmemizin önünü açarak bizlere fırsat veren Voleybol Federasyon Başkanına ve değerli yöneticilerine teşekkür ederiz. Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımının 1. Lige çıkması ile birlikte voleybol severlerinin keyif alacağı bir takım oluşturmak adına transfer politikamızda değiştirerek ciddi bir çalışma içerisine daha şimdiden girdik. 2. Ligde bizleri yalnız bırakmayan Erzurumlu taraftarımız 1. Ligde de bekliyoruz" diye konuştu.

VOLEYBOLUN KALBİ PALANDÖKENDE ATACAK...

2014- 2015 sezonun da 1. Ligde mücadele edecek olan Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol takımının rakipleri ise Fenerbahçe Grundıg, Galatasaray Fxtcr, Beşiktaş, Halkbank, İst. B. Şehir Bld, Ziraat Bankası, Arkas Spor, İnegöl Belediyesi, Gümüşhane Torul Gençlik, ŞahinBey Belediyesi, M.Milli Piyango gibi isimlerin Palandöken Belediyesi Recep Tayip Erdoğan Kapalı Spor Salonun da tek tek ağırlayacak olması sporseverleri daha şimdiden heyecanlandırdı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.