Erzurum Haber Girişi : 24 Şubat 2016 19:30

Fırat: Vergi bilinci toplumun her kesimine yayılmalı

Fırat: Vergi bilinci toplumun her kesimine yayılmalı
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, 22-25 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, 22-25 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret etti. Başkan Fırat, vergi bilincinin toplumun her kesimine yayılması gerektiğini belirtti. 

Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan beraberinde Gelir İdaresi Grup Müdürü Mehmet Kuzucu, Kazım Karabekir Vergi Dairesi Müdürü Ayşe Gınalı, Aziziye Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ozan ve İnsan Kaynakları Müdürü Yavuz Kalkan ile Esnaf Sarayı'nı ziyaret etti. ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Çiftçi, Zeki Pınar, Fatih Kantar ve Zekai Kaplan'ın da hazır bulunduğu ziyarette günün anısına ESOB Başkanı Rasim Fırat'a çiçek taktim eden Aslan, hafta ile ilgili bilgiler verdi. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak her zaman mükelleflerin yararına, onlara kolaylık sağlayacak uygulamaları hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Aslan, bu anlamda ESOB gibi kendileriyle işbirliği içinde olan kurumların varlığının önemli olduğuna dikkati çekti. ESOB faaliyetleriyle igili bilgi veren Başkan Rasim Fırat da vergi bilincinin önemine değindi ve toplumun her kesimine yayılması gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.