Spor Haber Girişi : 12 Ocak 2023 13:20

Fırtınadan kaçtı fitness yaptı

Fırtınadan kaçtı fitness yaptı
Antalya'da yaşanan fırtına ve aşırı yağmur nedeniyle Erzurumspor, fitness salonunda kuvvet çalıştı.

Spor Toto 1. Ligi ekiplerinden Erzurumspor,  Antalya’da oluşan fırtına ve yağan yoğun yağış nediyle saha antrenmanını  iptal ederek fitness salonunda çalışmak zorunda kadı. Dadaşta Futbolcular, zorlu Pendik deplasmanı öncesinde güç ve kuvvet depoladı.

 

2 Ocak’tan beri Lara Kundu bölgesi Concorde otelde hazırlıklarını sürdüren ve ligin ikinci yarısına hazırlanan Mavi-beyazlılar, teknik direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenmanlarının dışında fitness salonunda da kuvvet idmanları yapıyor.

 

Mavi-beyazlılar, dün gündüz saatlerinde Antalya aşırı fırtına yaşanması ve yağışın yoğun olması sebebiyle saha çalışmasını iptal ederek fitness salonunda kuvvet çalıştı.

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer  ve yardımcıları yönetiminde 20. Haftada oynayacağı Pendikspor’a bilenen Dadaşlar, iki grup halinde fitness salonunda antrenman yaptı. Nurullah Pala

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.