Spor Haber Girişi : 27 Mayıs 2017 17:30

Flaş... Ali Demirhan'dan son dakika mesajı...

Flaş... Ali Demirhan'dan son dakika mesajı...
TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor başkanlığından istifa ettiğini belirterek önceki gün Erzurum'dan ayrılan Ali Demirhan "Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim''dedi.
Erzurumajans-TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor başkanlığından istifa ettiğini belirterek önceki gün Erzurum'dan ayrılan Ali Demirhan, sosoyal medya hesabından taraftarlara mesaj gönderdi.

Demirhan, resmi sosyal medya hesabı Fecebook üzerinden yaptığı açıklamada "Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim''dedi.

İşte Ali Demirhan'ın  gönderdiği o mesaj:

''Değerli Arkadaşlar, Ben görevi bırakırken bende kırgınlık ve dargınlık yaratan olaylara az çok değindim. Dünden beri görevi bırakma Başkanım diye onbinlerce mesaj aldım. Yarın Erzurum'a geliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğim. Bu mübarek günde sizden ricam küfür ve şiddet olaylarından uzak durun. Hiç kimse Hayallerimizle oynayamaz .''


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şakir çamlıbel 01 Ocak 1970 02:00

    Zabada zaharada zapzuka

  • Xxxyyyzzz 01 Ocak 1970 02:00

    Vedat Karataş abime aynen katılıyorum.

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Sen geliyorsun diye başkan ve beslemesini korku almış. Beyanat veriyor korkudan giden gelmemeli diye. Bir korkuda bu siteyi sarmış başkanı eleştiren hiç bir yorumu yayınlayamıyor. Onursal başkan diye birşey yok. Bu şehrin tek onursal Başkanı bu şehrin çilesini çeken halkıdır.