Spor Haber Girişi : 14 Haziran 2017 16:54

Flaş... B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç gönderildi...

Flaş... B.B. Erzurumspor'da Kemal Kılıç  gönderildi...
Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdığı belirtiliyor.
Erzurumajans-Turhan Bozkurt'un haberi-Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor, 5 gün önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in makamında sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırdığı belirtiliyor..

B.B. Erzurumspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın, ani bir karala gönderilmesinde, mavi beyazlı kulübün "istenmeyen adam" ilan ettiği iki menajerle yakın ilişki içerisinde olmasının etkili olduğu öğrenildi. 

Teknik direktör  Mustafa Kemal Kılıç, B.B. Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek yeniden sözleşme imzalamıştı.

Ancak Kılıç'ın, halen Metin Korkmaz'a ait menejerlik şirketiyle işbirliği içerisinde olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte Mavi- Beyazlıların böyle bir karar aldıkları belirtiliyor. 18 Haziran'da kongreye gidecek olan B.B. Erzurumspor'da yeni teknik direktör arayışlarına is zaman kaybedilmeden başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatı ile kongre sonucu beklenmeden şimdiden 3-4 isimle görüşmelerin yürütüldüğü gelen haberler arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selami 01 Ocak 1970 02:00

    Acaba diyorum komisyon vermedi diyemi gönderildi

  • Emrah 01 Ocak 1970 02:00

    Alın zafer demiri, 1 kaleci, 3 stoper, 2 bek, 1 forvet, 1 on numara, 2hucumcu kanat şampiyonuz kesin.nobre,ferit, erhan, fatih, doğancan, halil ibo yu yeni gelenlerle kaynaştırdınmı tadından yenmez

  • Mustafa koç 01 Ocak 1970 02:00

    İrfan buz

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ali tenekehan getirilsin

  • . 01 Ocak 1970 02:00

    2 LİG YOLU GÖZÜKTÜ MALESEF ERZURUM SAHİPSİZ KIMLERE KALMIŞ :D

  • TARAFTARA KULAK VER 01 Ocak 1970 02:00

    KAPTAN ZAFER DEMİR HALA KONYA'YA HİZMET EDİYOR.. ŞEHRİN RUHUNU BİLEN, 2. LİG NEDİR YAŞAMIŞ, SÜPER LİG TECRÜBESİ İYİ VE HALA FUTBOLUN ORTASINDAYKEN NEYİ BEKLİYOR ERZURUMSPOR YÖNETİCİLERİ.. MEMLEKETİN EVLADI DURUKEN KARADENİZLİ BİR HOCA GETİRECEKSENİZ GEREK YOK.. SİZ ÇALIŞTIRIN DAHA İYİ YÖNETİCİLER.. RUHSUZ HOCA VE ADAM İSTEMİYORUZ TAKIMDA..