Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2017 23:30

Flaş... Erzurumspor'un efsane kaptanı yuvaya döndü...

Flaş... Erzurumspor'un efsane kaptanı yuvaya döndü...
Pazar günü yapılan olağanüstü kongre ile seçilen B.B. Erzurumspor'un yeni yönetim kurulu Dilaver Yılmaz başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.
Erzurumsjans-Pazar günü yapılan olağanüstü kongre ile seçilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni yönetim kurulu Dilaver Yılmaz başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda kendi arasında görev bölümü yapan yönetim, ilk iş olarak Erzurumspor'da uzun yıllar forma giyen ve Mavi-Beyazlı takımın kaptanlığını yapan Zafer Demir ile  Sportif Direktör olarak  çalışma kararı aldı.

Yönetimin  tam yetki ile 'Sportif Direktörlüğe' getirdiği Erzurumspor'un efsane kaptanı Zafer Demir'in hafta içi resmi sözleşme imzalayarak görevine başlayacağı öğrenildi.

Erzurumspor taraftarının da sevdiği bir teknik adam olan Demir'in sportif anlamda hoca, yönetim ve futbolcular arasında köprü görevi üstlenip hem psikolojik hemde sportif olarak takıma katkı yapması bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • S.ÖZGÜR ÇELİKOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    SÜPER BİR KARAR.. ÇOK YERİNDE.. ŞEHRİN RUHUNU BİLEN, YILLARCA O SAHADA TOP KOŞTURMUŞ, SÜPER LİG TECRÜBESİ İYİ, SEHİRDE SEVİLEN, İKİLİ İLİŞKİLERİ ÇOK İYİ BİR İNSANI KULÜBE KZANDIRANLAR ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERDİLER. HAYIRLI OLSUN..

  • Mahmut urkanuz 01 Ocak 1970 02:00

    Geç kalınan bir karar ama bu haberi görmek dahi sevindirici haydi dadaşlar