Siyaset Haber Girişi : 02 Nisan 2015 12:31

Flaş... MHP'de temayül yoklaması sona erdi... Sonuçlar Bahçeli'nin masasında

Flaş... MHP'de temayül yoklaması sona erdi... Sonuçlar Bahçeli'nin masasında
MHP Genel Merkez'nin, milletvekili adaylarını belirlemek için dün internet ortamında SMS aracılığı ile başlattığı temayül yoklaması sona erdi.
Erzurumajans-(Ankara)-MHP Genel Merkez'nin, milletvekili adaylarını belirlemek için dün internet ortamında SMS aracılığı ile başlattığı temayül yoklaması sona erdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatılan temayül yoklamasında, parti üyeleri, delegeler ve teşkilat yöneticileri temayul.mhp.org.tr adresinden kendilerine gönderilen özel şifreyle oy kullandılar.

Birgün süren temayül yoklamasının sonuçları dün gece yarısı Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin önüne konuldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,dün gece sabahın ilk ışıklarına kadar kurmaylarıyla birlikte bu temayül sonuçlarını değerlendirdi. MHP Genel Merkezi, sonuçlar hakkında her hangi bir açıklama yapmadı.

MHP'nin Nisan'da YSK'ya vereceği adaylık sıralamasında  büyük etken olacağı belirtilen temayül sonrası Erzurum'da ki 15 aday adayından 6 kişilik sıralamaya kimin girdiği ise büyük merak konusu oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memduh büyükuçar 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın genelbaşkanım osmaniye kadirliden akif küçükcanı istiyoruz saygılar