Erzurum Haber Girişi : 14 Ekim 2021 13:35

Forvetten beklenti büyük!

Forvetten beklenti büyük!
Teknik Patron Erkan Sözeri, artık forvet oyuncularından gol beklediklerini söyledi.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor’un suskun golcüleri Eren Tozlu ile Oltan Karakullukçu, Altınordu maçında gol orucunu bozmak için çalışacak. Teknik Patron Erkan Sözeri de, “Artık golcülerimizin gol atmalarını bekliyoruz ve istiyoruz” dedi.

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da geride kalan 8 haftada gol yükünü defans ve orta saha oyuncuları çekerken, forvet oyuncularından henüz gol sesi çıkmadı.

 

Pazar günü 9. Hafta maçında Altınordu FK’yı konuk edecek olan Dadaşlarda, özellikle Oltan Karakullukçu ve Eren Tozlu gol orucunu bozmak için sahaya çıkacak.

 

Olanare’ye zorunlu izin

 

BB Erzurumspor’da şu ana kadar yaptığı bir asist dışında gol kaydına muvaffak olamayan Nijeryalı forvet, Aaron Samuel Olanare, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle özel izinli olarak ülkesine gitti. Pazar günü maça yetişip yetişmeyeceği belli değil. Nijeryalı golcü henüz gol siftahı yapamadı.

 

Eren ve Oltan çok istekli

 

BB Erzurumspor’da gol orucunu bozmak için çalışan gol ayaklarından Oltan Karakullukçu ile Eren Tozlu, Altınordu FK mücadelesinde gol orucunu bozmak için gayret gösterecek.

 

Teknik Direktör Erkan Sözeri, forvet oyuncularını gol atamaması ile ilgili olarak, “Futbolda bu tür şeyler var. Bizde özellikle forvet oyuncularımızdan gol atmalarını bekliyoruz. Hatta istiyoruz. İnşallah forvet oyuncularımız gol değil, goller atarlar, asistler yaparlar. Biz taktik çalışmalarımızda da golcülerimizin daha çok gol atması için çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.