Spor Haber Girişi : 26 Aralık 2011 09:11

Fransa`nın alplerine rakip Erzurum Konaklı

Fransa`nın alplerine rakip Erzurum Konaklı
Fransa`nın Alpleri örnek alınarak 2011 UNIVERSIADE kapsamında geçen yıl tesisleşme çalışmaları tamamlanan bu senede kayak sezonuna yeni merhaba diyen Erzurum Konaklı Kayak Merkezi`nde, "Kayak şöleni" düzenlendi.
Erzurum Ajans-Fransa`nın Alpleri örnek alınarak 2011 UNIVERSIADE kapsamında geçen yıl tesisleşme çalışmaları tamamlanan bu senede kayak sezonuna yeni merhaba diyen Erzurum Konaklı Kayak Merkezi`nde, "Kayak şöleni" düzenlendi.

Pistlerinin uzunluğu, karın kalitesi ve kayak sezonunun uzunluğu açısından Fransa`nın Alplerine alternatif olarak gösterilen Konaklı Kayak Merkezi`nde, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla "Kayak Şöleni" düzenlendi. Kayak bilen, bilmeyen 7`e 70`e tüm Erzurumluların kayakla buluşması için halk otobüslerle ücretsiz olarak Konaklı Kayak Merkezi`ne taşındı. Çok sayıda Erzurumlu, Konaklı`da kayak yapmanın tadını çıkarırken, bilmeyenler de bilenler yardımıyla öğrenmeye çalıştı. Bazı
çocuklar da kayak yerine kızak kayarak kar keyfini sürdü.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, düzenledikleri organizasyonla 7`den 70`e bütün Erzurumluların kayak şöleninde buluşmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Çintimar, "Konaklı Kayak Merkezi`nde kayak sezonunu başlattık. Hedefimiz büyük piste bütün kayak bilen halkı bir araya getirip ve onları toplu halde bu piste kayak yapmalarını sağlamak" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.