Spor Haber Girişi : 11 Ocak 2022 12:07

Futbolcu Ahmet Çalık, hayatını kaybetti

Futbolcu Ahmet Çalık, hayatını kaybetti
İH Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

ERZURUM AJANS - Bir dönem Galatasaray forması da giyen Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, saat 09.00 sıralarında, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç Ankara-Niğde karayolunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

 

 


Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde otomobilde yalnız olan Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkan'ndan başsağlığı


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da sosyal medya hesabından kazaya ilişkin, “Saha içi ve dışında örnek bir arkadaşımız, Konyaspor'lu futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 


Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık bir dönem Galatasaray`da oynamıi Milli Takım formasıda giymiştti. 

17 yaş altı milli takımdan itibaren sıklıkla milli takımlara çağrılan Ahmet Çalık, 3 kez Türkiye U-16, 14 kez Türkiye U-17, 6 kez Türkiye U-18 16 kez Türkiye U-19 ve 6 kez de Türkiye U-20 forması olmak üzere toplam 45 kez millî formayı giydi, 3 gol kaydetti.

 

 

 

 

Spor camiasından Ahmet Çalık mesajları!

 

Ankara'da trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'a ilişkin spor camiasından baş sağlığı mesajları geldi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için taziye mesajı yayımladı.

 

Çalık'ın vefatına ilişkin, kulüpler ve spor camiası baş sağlığı mesajları paylaştı:

 

BB ERZURUMSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI

 

Türk Futbolunun ve İttifak Holding Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve İttifak Holding Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz. 

 

 

GALATASARAY'DAN MESAJ

 

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

 

FENERBAHÇE'NİN MESAJI

 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

 

BEŞİKTAŞ'IN MESAJI

 

Beşiktaş'ın mesajında ise, "Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

 

TFF'den Ahmet Çalık mesajı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu milli futbolcu Ahmet Çalık için resmi sitesinden bir mesaj yayımladı.


TFF tarafından paylaşılan mesajda, "A Milli Takımımızda da forma giyen, İH Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
8'i A Milli Takımda olmak üzere toplam 76 kez ay-yıldızlı formayı giyen ve EURO 2016 kadromuzda da yer alan Ahmet Çalık, uzun yıllar Gençlerbirliği takımında oynadıktan sonra 2017 yılında geldiği Galatasaray'dan 2020-2021 sezonu başında Konyaspor'a transfer olmuştu.
Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

 

Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. 

 

TRABZONSPOR

 

İttifak Holding Konyaspor'un milli oyuncusu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

 

KULÜPLER BİRLİĞİ

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, sevenlerine, Konyaspor ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz. İHA   

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.