Spor Haber Girişi : 27 Mart 2013 21:43

Futsal 2014 Uefa Avrupa elemeleri

Futsal 2014 Uefa Avrupa elemeleri
2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. Grup maçında Türkiye, Slovenya'ya 5-3 yenildi.
Erzurumajans-2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. Grup maçında Türkiye, Slovenya'ya 5-3 yenildi.

Erzurum Buz Arena Salonu'nda yapılan futsal karşılaşmalarının ilkini Vali Sebahattin Öztürk ile birlikte yaklaşık 2 bin kişi izledi. Maçın ilk golü Slovenya'dan geldi. Igor'un 5'inci dakikada attığı golün ardından Rajko durumu 2-0'a taşıdı. Rakibin baskılı oyununu seyirci desteğiyle kıran Türkiye, 14. dakikada Cem ve 20. dakikada Yasin'in ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-2 berabere tamamladı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Türkiye, 22. dakikada Kenan'ın ayağından bulduğu golle 3-2 öne geçti. Bu golün ardından, Slovenya üst üste bulduğu 3 golle maçı 5-3 kazandı.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, "Maça iyi başlayamadık. Rakibin baskılı oyunu karşısında ilk dakikalarda güzel bir oyun sergileyemedik. Oyuncularım ilk kez bu kadar seyirci önünde oynadı, bu nedenle çok heyecanlandılar. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.