Spor Haber Girişi : 26 Şubat 2013 17:03

Futsal şampiyonası Erzurum'da başladı

Futsal şampiyonası Erzurum'da başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Orta Okul Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Futsal Grup Şampiyonası Erzurum’da başladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Orta Okul Yıldızlar Erkek ve Bayanlar Futsal Grup Şampiyonası Erzurum’da başladı.

Müsabakalara erkeklerde Erzurum, Erzincan, Muş, Kars, Adıyaman, Ordu, Iğdır, Elazığ ve Ağrı katılırken, bayanlarda Erzurum, Ağrı, Iğdır, Ordu, Rize ve Trabzon katılıyor.

Toplam 15 ilden 180 sporcunun katıldığı Futsal Grup Şampiyonası için Erzurum Yakutiye Spor Salonu’nda açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Koordinatörü Alpaslan Topçu, GHSİM Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar ile diğer davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşması yapıldı. Açılış konuşmasına Yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, sporun barış, sevgi ve dostluğu pekiştiren bir unsur olduğunu söyledi.

Tilkidöğen, “Spor ülkeleri, şehirleri ve kıtaları birleştiren bir unsurdur. Erzurum olarak da sizleri futsal grup şampiyonasında ağırlamaktan mutluyuz. İnşallah Erzurum’dan iyi duygularla ayrılacaksınız. Üniversiade tesislerimizi de gezip görme şansına sahip olacaksınız. Şimdiden bütün takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından maçlara geçildi. Turnuvanın açılış mazında Ordu Ünye Yüceler YİBO ile Iğdır Hürriyet Orta Okulu, karşı karşıya geldi. Futsal turnuvasında günde beş maç oynanıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.