Spor Haber Girişi : 17 Mart 2015 22:20

Futsal'ın şampiyonu Hüseyin Avni Ulaş

Futsal'ın şampiyonu Hüseyin Avni Ulaş
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futsal İl Birinciliği maçları dün yapılan final grubu maçları ile sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futsal İl Birinciliği maçları dün yapılan final grubu maçları ile sona erdi.

Üçüncülük maçında Nafizbey Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ile Erzurum Lisesi karşılaştı. Penaltı atışları sonucu maçı kazanan Nafizbey Anadolu Ticaret Meslek Lisesi turnuvayı üçüncü bitirdi.

FİNAL MAÇINDA GOL YAĞDI

Aziziye Spor Salonu'nda oynanan final maçında Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi ile Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Mehmet Sandıkçı, Celal Gül ve Mert Hasançebi'nin hakem olarak görev yaptığı final maçı nefesleri kesti. Antrenörler Hulusi Bastem ve Yaşar Özdemir yönetimindeki Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi, rakibine gol yağdırdı. Karşılaşmayı 5-1 kazanan Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi'nin gollerini Duhan(2), Bahadır(2) ve Samet attı. Hacı Sami Boydak Anadolu Lisesi'nin golünü Oğuzhan kaydetti. Şampiyon Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi'nden kaleci Batuhan'ın ayağından penaltı kaçırdı.

KUPALARI VE MADALYALARI VERİLDİ


Nefesleri kesen final maçını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Aziziye İlçe Müdürü Yaşar Elen, TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan ile TFF Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile iki takımın yöneticileri ile taraftarları izledi. Coşkulu geçen futsal finalinden sonra iki takım oyuncuları maçtan sonra sarmaş dolaş olarak fair-play ruhu sergiledi. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile TÜFAD Şube Başkanı Abdusselam Gökçan, ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, turnuva boyunca fair play çerçevesinde mücadele eden tüm takımları kutlarken, Erzurum'u grup maçlarında temsil edecek olan Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi'ne başarı dileğinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.