Spor Haber Girişi : 09 Mart 2012 17:45

Futsal'ın şampiyonu Siirt

Futsal'ın şampiyonu Siirt
Liseli Gençler Futsal Grup Birinciliği Maçları sona erdi. Final maçında uzatmalarda Mardin’i 8-7 mağlup eden Siirt şampiyon oldu.
Erzurum Ajans-Liseli Gençler Futsal Grup Birinciliği Maçları sona erdi. Final maçında uzatmalarda Mardin’i 8-7 mağlup eden Siirt şampiyon oldu.
E
rzurumlular dört gün boyunca futsala doydu. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Liselerarası Futsal Grup Birinciliği maçları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Birbirinden çekişmeli maçlar sonunda finali aynı gruptan finallere kalan Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi ile Mardin oynadı. Ozan Andaç Göral ile Erhan Gündoğdu’nun yönettiği maçın masa hakemliğini Rauf Türkmen yaptı. Normal süresi 7-7 sona eren maçın uzatma dakikalarında gülen taraf Siirt ekibi oldu. Maçı 8-7 kazanan Siirt Futsalda şampiyon oldu. Turnuvanın ikinciliğini Mardin, üçüncülüğünü ise Kars elde etti. Şampiyonanın ardından düzenlenen kupa töreninde dereceye giren takımlara kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Milli Eğitim Koordinatörü Alpaslan Topçu ve Necmettin Karabulutlu tarafından verildi. Milli Eğitim İl Koordinatörü Alpaslan Topçu, çok çekişmeli geçen maçlara sahne olan Futsal Grup birinciliğini en iyi şekilde yaparak tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da şampiyonluğu kazanan Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Futbol takımının antrenörü Mustafa Sekin ile futbolcuları tebrik ederek, Türkiye şampiyonası yarı finalleri öncesi Yeşil-beyazlı takıma başarı dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.