Spor Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2023 14:02 Haber Girişi : 24 Ekim 2023 21:34

Galatasaray Cumhuriyet'in yüzlerini bir araya getirdiği kampanyasını duyurdu!

Galatasaray Cumhuriyet'in yüzlerini bir araya getirdiği kampanyasını duyurdu!
Nike ve Galatasaray, Cumhuriyet'in 100. yılına özel üçüncü formadan aldığı ilhamla, tüm Galatasaray ailesini kampanyasına katılmaya davet ediyor.

Nike ve Galatasaray, tüm taraftarlarını Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamalarına ithaf ettiği kampanyada buluşturuyor. 

 

Cumhuriyet’in 100. yılının Galatasaraylı olmanın gururuyla kutlandığı kampanyanın sonunda, tüm Galatasaray ailesinin bir araya getirileceği bir sürpriz hazırlanıyor!

 

Cumhuriyet’in 100’ü kampanyasına katılmak isteyen herkes yeni üçüncü formaları ya da en uğurlu Galatasaray formalarını giyerek, Galatasaray’ın Beyoğlu ve Aslantepe GSStore’da kurduğu fotoğraf alanlarında fotoğraflarını çektirebilecekler. Dijital kanallardan katılmak isteyen taraftarlar ise https://www.nike.com/tr/experiences/details/1697713652716 adresinden kaydolarak @gsstore Instagram sayfasındaki “Cumhuriyetin 100’ü” filtresiyle çektikleri fotoğraflarını @nikefootball, @galatasaray ve #cumhuriyetin100ü etiketleriyle paylaşarak dahil olabilecekler.

 

 

24 Ekim – 8 Kasım tarihleri arasında belirlenen fotoğraf alanlarında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların bir araya getirilmesiyle oluşturulacak Cumhuriyet’in 100’ü kolajı taraftarların beğenisine sürpriz bir şekilde sunulacak.

 

Kampanyanın tanıtım filminde attığı ikonik golleriyle Galatasaraylılar için efsaneleşen Mauro Icardi, sahada parlayan yetenek, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray Kadın Futbol Takımının genç ve başarılı oyuncusu milli sporcu Ebru Topçu,  başarılı aktör ve müzisyen Bartu Küçükçağlayan ve ödüllü aktris Merve Dizdar, Cumhuriyet’in köklü tarihi ve Galatasaray’ın kültürel mirasını kutlamak için fotoğraf stüdyolarında bir araya geldi.

 

Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusunun, Galatasaraylı olmanın gururuyla birleştirileceği bu özel kampanya, sadece Galatasaray camiasının değil, tüm Türkiye'nin de gurur kaynağı olacak. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.