Erzurum Düzenleme Tarihi : 23 Aralık 2022 12:28 Haber Girişi : 21 Aralık 2022 12:50

Gazeteci Ağırel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni hem yazdı hem konuştu

Gazeteci Ağırel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni hem yazdı hem konuştu
Gazeteci Murat Ağırel, Sayıştay denetçilerinin Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde belirlediği usulsüzlükleri yazdı. Ağırel ayrıca Halk TV'de yayınlanan 'Kayda Geçsin' programında konuyu gündeme getirdi.

Yeniçağ Gazetesi’ndeki köşesinde Bir çocuğa sahip çıkamıyoruz milyarlara mı sahip çıkacağız? başlıklı yazı kaleme alan gazeteci Murat Ağırel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni konu edindi.

 

Sayıştay denetçilerinin tespit ettiği usulsüzlükleri köşesine taşıyan gazeteci Ağırel, ayrıca Halk TV’de katıldığı ‘Şule Aydın ile Kayda Geçsin’ programında tespitleri paylaştı. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu 23 Aralık 2022 20:19

    Kimler bombaladı kimler, Sonuç ne hic birşey yok. Yenişehir deki petrol ofisini 36 milyona sattılar ve sözleşmede alacağa karşılık temlik yapılamaz maddesi olduğu halde adam alir almaz 16 milyonu belediyeden alacağına karşılık temlik yapti. Bu bir iddia degil gerçek. Enerji A.S. nin başındaki adamı normalde kimse ise bile almaz gelişime kapali ve mezuniyeti bile o görevi yapmaya yetmediği halde birileri oraya getirdi ve şimdiki tüm bu uygunsuzluklara en basta imza atanlardan birisi. Adamlar yolsuzluklarını hızlandırdılar son vurgunlarini yapiyorlar nihayetinde oltu çuval fabrikası, erzendeki fabrika, yoncalık petrol, sarıkamış fabrika vs vs tum bunlari yapan kendi firmalari ve ihalesiz bu isler yapılıyor. Merak etmeyin sizin planlarınızi ve hirsizliklarini rabbim insallah bozacaktır. Kısa surede sirket hem senden hemde teyze oğullarından kurtulacaktır.