Spor Düzenleme Tarihi : 15 Nisan 2024 11:00 Haber Girişi : 14 Nisan 2024 13:44

Gazeteci Ergen: Erzurumspor maçlarını Erzincan'da oynayacak kimsenin haberi yok!

Gazeteci Ergen: Erzurumspor maçlarını Erzincan'da oynayacak kimsenin haberi yok!
Kazım Karabekir Stadyumu'nda yapılacak tadilat çalışmalarıyla birlikte Erzurumspor FK'nın iç saha maçlarını Erzincan'da oynayacağına yönelik çıkan haberler futbol camiasını rahatsız etti. İşte detaylar TIKLA İZLE
Gazeteci Ergen: Erzurumspor maçlarını Erzincan'da oynayacak kimsenin haberi yok!

CANLI YAYINDA SİNİRLENDİ!

 

Erzurum’un en çok izlenen sosyal medya platformu TV Erzurum’da yayınlanan ‘Mavi Beyaz Futbol’ programının bu haftaki gündemi Erzurumspor FK’nın önümüzdeki sezon maçlarını Erzincan’da oynayacağına yönelik çıkan haberler oldu.

 

Gazeteci Güven Uşun ile Naci Ergen’in hazırlayıp sunduğu programda çıkan haberlere tepki gösteren Gazeteci Ergen, “Nasıl çıktı, nereden çıktı, kim çıkardı anlamış değilim. Birileri sosyal medyada yazıp çizmeye başladı. Emir erleri var. Bu emir erleri hemen bir haber patlattılar. Sonra diğer sosyal medya mecraları alıp haberi paylaştılar. Haberi yazıp paylaştın da doğruluk payı ne? Yazıp çiziyorsunuz da bundan kimin haberi var. Kulübün haberi yok, Vali’nin, kulüp başkanın, kulüp müdürünün haberi yok, spor il müdürünün haberi yok” dedi.

 

Kazım Karabekir Stadyumu’nda başlaması planlanan tadilat çalışmalarının en az iki yıl süreceğini belirten Gazeteci Güven Uşun ise Erzurumspor’un bu süreçte iç saha maçlarını nerede oynayacağının belli olmadığını vurguladı.

 

Öte yandan programa telefonla katılan Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal da Erzincan konusundan haberinin olmadığını belirterek stadyumla ilgili son gelişmeleri aktardı. HABER MERKEZİ – TIKLA İZLE