Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2023 13:45 Haber Girişi : 24 Ekim 2023 18:01

Gazeteci Onur Sağsöz: Bir yığın 'rüşvet dedikoduları' ayyuka çıkmış, hatta bir takım 'ses kayıtları' elden ele gezer olmuştu

Gazeteci Onur Sağsöz: Bir yığın 'rüşvet dedikoduları' ayyuka çıkmış, hatta bir takım 'ses kayıtları' elden ele gezer olmuştu
Gazeteci Onur Sağsöz, Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan ERKONUT firmasının icraatlarını kaleme aldı.

Geçen yıl Palandöken Kayak Merkezi yolu üzerinde ihalesi yapılan arazinin ERKONUT'a kaldığını anımsatan gazeteci Onur Sağsöz, o süreci ve bir ERKONUT mağdurunun hikayesini yazdı. 'Süleyman senin işin çok zor başlıklı yazı için tıklayın. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halisdemir 27 Ekim 2023 22:14

    Onur beye erzurumun gazetecilik ödülü verilmesi lazım. yolsuzlukları tek tek ortaya çıkarıyor. erzurum emniyet müdürü savcısı valisi İçişleri bakanımız ali bey bu ülkeye ilaç gibi geldiler. Çatta yol kenarında yapılan binaların yıkılması lazım. yolu tehdit ediyor. bunu bir belediye nasıl yapar. hadi yaptı karayolları nasıl görmezden gelir. buna sebep olanların soruşturulması gerekir. Stadın yanındaki Atatürk üniversitesi arazisinden yol geçiriliyor dönümlerce arazi hatalı yol sebebiyle boşa çıkıyor bu toprak vatan topragı değil mii bu toprak kutsal değilmi. yazık değil mi günak değil mi yolun yanında 60 senelik var olan yolu genişletmek dururken bu araziyi mundar etmek nedir. vatana ihanettir. başka ülkedeolsa divanı harbe verirler adamı. Sayın cumhurbaşkanı duysa bilse istanbula kadar kovalar adamı. yapmayın yahu ayıp tır günahtır. siz nasıl müslümansınız. atatürk üniversitesi rektörü ni.ç,n arazisine sahip olmuyor düşman toprağımı bu.

  • kerim tekin 25 Ekim 2023 11:34

    Büyükşehir belediyesi değil belediye A:Ş olmuşlar. belediyeceilik ne zamadır müteahitlik yeri oldu. sanayideki erkonut inşaatları hala daha bitmedi hepsi yarım yamalak duruyor. Yolları kim asfaltlayacak. sen müteahit o müteahit ya bu yolları kim yapacak. 2 dönemdir kars kapı civarına 50 gram asfalt atmadınız. hep yıkım hep yıkım. Allah bizi başıızdan alsın. Allahınızdan bulun.