Erzurum Düzenleme Tarihi : 13 Eylül 2020 12:41 Haber Girişi : 13 Eylül 2020 12:46

Gazeteci Onur Sağsöz dünya evine girdi

Gazeteci Onur Sağsöz dünya evine girdi
Gazeteci Onur Sağsöz düzenlenen nikah töreni ile hayatını Meleknur Badıllı ile birleştirdi.

Erzurumajans-Erzurum Sway otelde gerçekleştirilen nikah merasimine konuklar ateşleri ölçülüp kayıtları yapıldıktan sonra alındı. Pandeminin gölgesinde her türlü tedbirin alındığı nikaha, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, OSB Başkanı Murat Urkuç, TEMA Erzurum Şube Başkanı Işıl Bedirhanoğlu, Eczacılar Odası Başkanı Mahmut Uçar, Erzurum Ajans Genel Yayın Yönetmeni Onur Sağsöz’ün meslektaşları ve kısıtlı sayıda davetli katıldı.

 

 

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıyarken, Erzurum Valisi Okay Memiş ve Ayşegül Badıllı Solak’ta nikah şahitliklerini yaptı. Nikah merasimi sonrasında genç çifte evlilik cüzdanlarını Vali Okay Memiş verdi.

 

 

Gazetecilerin görevinin eleştirmek olduğunu hatırlatan Vali Memiş, “ Onur önemli bir gazeteci, yer yer beni de Sayın Sekmen’i de eleştiriyor. Tabi ki arkadaşlarımız işlerini yapıyor, son derece normal. Bizler buradaki tüm gazeteci arkadaşları seviyoruz ve mesleklerine saygı duyuyoruz” dedi. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Ben nikahını kıydım, artık beni eleştirmeyecek” diye espri yaptı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammed 13 Eylül 2020 22:47

    Allah hayırlı etsin

  • Mustafa 13 Eylül 2020 19:51

    Allah hayırlı uğurlu etsin bende senin görüşlerini sevmem ama bir yastıkta kocayın