Erzurum Haber Girişi : 19 Nisan 2024 13:53

Gazeteci Onur Sağsöz sordu: Şimdiye kadar neredeydiniz?

Gazeteci Onur Sağsöz sordu: Şimdiye kadar neredeydiniz?
AK Parti İl Başkan Yardımcısı iş insanı İdris Akdemir'in Aziziye Belediyesi'nden alacağı için icra takibi başlatması ve de belediyenin banka hesaplarına bloke koydurması gündemdeki yerini koruyor. İşte detaylar.
Gazeteci Onur Sağsöz sordu: Şimdiye kadar neredeydiniz?

AZİZİYE HACİZ KISKACINDA!

 

Erzurum Ajans’tan gazeteci Onur Sağsöz, Aziziye Belediyesi’ni tam 20 yıl sonra Yeniden Refah Partisi’ne kazandıran Emrullah Akpunar’ın adeta bir enkaz devraldığını öne sürdü.

 

‘Aziziye haciz kıskacında’ başlıklı haberlere konuyu gündeme getiren Onur Sağsöz, yaklaşık 350 milyon lira borcu bulunan Aziziye Belediyesi’nden alacaklı olanların seçimden hemen sonra sıraya girdiğini açıkladı.

 

Sosyal medya hesaplarından da konuyu kamuoyuyla paylaşan gazeteci Onur Sağsöz, “Aziziye Belediyesi zor durumda. Muhammed Cevdet Orhan, milyonlarca liralık borçla belediye değil adeta bir enkaz bıraktı. Emrullah Akpunar’ın seçimi kazanmasından sonra da alacaklılar belediyenin kapısına dayandı. Bunlardan biri de AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Akdemir. Elbette ki, belediyeye iş yapmış ve alacağını tahsil edecektir. Ancak seçimden hemen sonra icra takibi başlatması ve de belediyenin banka hesaplarına bloke koydurması Aziziye halkını cezalandırmak olur. Kimse alacaklılara ‘niye para istiyorsunuz’ demiyor, ama şimdiye kadar neredeydiniz, Muhammed Cevdet Orhan döneminde niye icra takibi başlatıp, banka hesaplarına bloke koydurmadınız diye soruyor” diye konuştu.

 

GAZETECİ UŞUN DA EKRANINA TAŞIDI

 

Öte yandan Erzurum TV Genel Yayın Yönetmeni Güven Uşun da konuyu ekranına taşıdı. Aziziye Belediyesi’nde borcun arşa dayandığını vurgulayan Uşun, “Muhammed Cevdet Orhan döneminde o kadar sorduk, 'belediyenin ne kadar borcu var diye' ama cevap alamadık. Şimdi durum ortada. Alacaklılar sıraya girmiş. Tüm bunlarla birlikte yeni başkanın tavrını merak ediyorum. Bundan sonra şeffaflık bekliyoruz.” dedi.

 

GÜVEN UŞUN’UN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ILICALI MURAT 26 Nisan 2024 18:33

    Akdemir kendi ayağına sıkmış. Milletin anlamadığı bir şey var EMRULLAH AKPUNAR'ı iyi analiz etmek lazım, tanımak lazım, araştırmak lazım. EMRULLAH AKPUNAR = BOLU BEYİ demektir. o parayı öder bunlar da daha o belediyenin kapısından dahi geçemezler. Ve şu da bir gerçek ki EMRULLAH AKPUNAR 2039 kadar Aziziye de Belediye Başkanı. Demedi demeyin yaşayıp göreceğiz

  • Alpaslan kaya 20 Nisan 2024 22:45

    Akdemir iyi yürüdü Allah helalini nasip etsin inşallah Dikkat çeken satışlar da yapıyor muş

  • Ali er 20 Nisan 2024 20:11

    Giderayak kim yaptı ise borcu o ödesin bu borç Cevdet orhanın borcudur. Avukata verin tıpış tıpış ödeyecek

  • Kimsesiz kimse 20 Nisan 2024 15:23

    Parti yönetiminde bulunan birine belediye neden borçlu, adrese teslim iş mi verilmiş

  • misafir 20 Nisan 2024 12:20

    iş adamlarını şamar oğlanına çevirmişler :))

  • X-men 20 Nisan 2024 11:21

    Ne ala memleket. Çal, çırp, cukkaları indir. Sonra başkaları ile cukka anlaşması yap, safındaki adam dolandırıldığını anlayınca hiç olayda dahli olmayan adamın kapısına dayan. Eğer bu yolsuzlukların hesabını Cevdetten sormazsanız iki elimiz yakanızda olsun.

  • hamza peker 20 Nisan 2024 08:26

    çıkarlarına tersmi düşdü şimdiye kadar neredeydin

  • ahmet tekin 19 Nisan 2024 20:47

    borcu cedet orhan yapmış onun kapsına gönderin.