Erzurum Haber Girişi : 01 Haziran 2024 15:48

Gazeteci Onur Sağsöz'ün gündeme getirdiği 'Mutlu Bahçe' park olacak kalacak!

Gazeteci Onur Sağsöz'ün gündeme getirdiği 'Mutlu Bahçe' park olacak kalacak!
AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Ajans?ın gündeme getirdiği 'Mutlu Bahçe'yle ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile görüştüğünü açıkladı. Küçükoğlu, "SGK?ya başka bir arazi vererek sorunu çözmeye çalışıyoruz" dedi.
Gazeteci Onur Sağsöz'ün gündeme getirdiği 'Mutlu Bahçe' park olacak kalacak!

Erzurum'un Palandöken ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde belediyenin iki yıl önce törenle hizmete açtığı Mutlu Bahçe, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ihaleyle satışa çıkarılmıştı.

 

Aynı zamanda deprem toplanma yeri olarak belirlenen parkı gündeme getiren Erzurum Ajans’tan gazeteci Onur Sağsöz, ‘Mutlu Bahçe şimdi ne olacak?’ başlıklı haberiyle konuya dikkat çekti.

 

 

Semt sakinleri, imarda ‘konut alanı’ olarak görülen 5 bin 86 metrekarelik alanın satılması halinde parkın yıkılıp konut yapılacağı endişesini taşırken, Zafer Partisi Erzurum İl Başkanlığı da “Betonlaşmaya izin vermeyiz” diyerek imza kampanyası başlattı.  

 

 

KÜÇÜKOĞLU: SATIŞTAN KURTARACAĞIZ

 

Gelen tepkiler üzerine AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, gazeteci Onur Sağsöz’e açıklamalarda bulundu. Konuyu yakından takip ettiğini belirten Başkan Küçükoğlu, “Hem belediye başkanımızdan hem de Sosyal Güvenlik Kurumu yetkililerinden bilgi aldım. Milletvekillerimizin de desteğiyle ihalesi 10 Haziran’da yapılacak olan araziyle ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ile de görüştüm. SGK’ya başka bir arazi vererek sorunu çözmeye çalışıyoruz. İhale gününe kadar bu işlemi tamamlayarak hem ilçe halkını hem de semt sakinlerini bu konuda rahatlatacağız” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 03 Haziran 2024 06:21

    Şehirde arsami kaldiki başka arsa vereceksiniz. Bu lafı söylemen bile acziyetinizi gösteriyor. Bir de açıklama yapaydin bu arsa neyin karşılığı verildi sgk ya ?

  • Ümit 02 Haziran 2024 12:45

    Birşey diyecem başka arsa derken belediye borcuna katşılık belediye başkanına ait ola arsamı vereceksiniz