Erzurum Düzenleme Tarihi : 04 Ağustos 2023 14:47 Haber Girişi : 03 Ağustos 2023 15:00

Gazeteci Onur Sağsöz'ün tedavisi sürüyor

Gazeteci Onur Sağsöz'ün tedavisi sürüyor
Erzurum Ajans Yazı İşleri Müdürü Onur Sağsöz, kalp krizi geçirdi. Acil müdahaleyle anjiyo yapılan Sağsöz'ün kapalı olan bir damarına stent takıldı. Tecrübeli gazetecinin tedavisi sürüyor.

Kentte gündem belirleyen yazılarıyla takip edilen gazeteci Onur Sağsöz, dün öğlen saatlerinde çalışma ofisinde rahatsızlandı.

 

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Sağsöz’ün kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından anjiyo olmasına karar verilen Onur Sağsöz, Özel Buhara Hastanesi’ne getirildi. Kardiyolog Prof. Dr. Serdar Sevimli’nin başarılı müdahalesi ile anjiyosu yapılan ve bir damarına stent takılan Sağsöz, yoğun bakıma alındı. Tedavisine Buhara Hastanesi’nde devam edilen gazeteci Sağsöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda durumunun iyi olduğunu bildirdi.

 

Sağsöz, “Herkese günaydın. Dün bir kalp krizi geçirdim ve hemen anjiyo oldum. Prof. Dr. Serdar Sevimli, tek stentle güncelledi kalbimi… Zor bir gündü ama şükürler olsun atlattım. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın” ifadelerini kullandı.

 

Erzurum Ajans ailesi olarak meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifa diliyoruz. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mhmt 05 Ağustos 2023 01:01

    Geçmiş olsun

  • Selcuk bozhalil 04 Ağustos 2023 17:48

    Arastirma hastanesindde kalp ameliyati yapilamiyor mu

  • Ali 04 Ağustos 2023 16:19

    Allah şifa versin. Geçmiş olsun

  • Çıtçıtlı 04 Ağustos 2023 08:00

    Allah sağlık versin dadaş .

  • halisdemir 03 Ağustos 2023 23:21

    sayın onur bey geçmiş olsun. Erzurumda gündemi belirliyorsunuz tek başınızasınız ve buna kalp dayanmaz. Ama inanın tüm erzurumlular sizinle dularındasınız. Buna inanın doğruları yazdıkça düşmanınız bile size dost lur çünkü iftira yok sadece gerçekler.

  • nihat özdemir 03 Ağustos 2023 16:34

    Bu Sekmen'den korkulur valla :)))), çok geçmiş olsun