Siyaset Düzenleme Tarihi : 29 Aralık 2023 16:20 Haber Girişi : 29 Aralık 2023 14:44

Gazeteci Onur Sağsöz yazdı: Nüfusu 750 binin altına düşmüş kentimde bir belediyeyi yönetememek bana göre beceriksizliktir

Gazeteci Onur Sağsöz yazdı: Nüfusu 750 binin altına düşmüş kentimde bir belediyeyi yönetememek bana göre beceriksizliktir
Erzurum Ajans'ın '181 dönüm arazi borca gitti' başlıklı haberi Büyükşehir Belediyesi'nde rahatsızlık uyandırdı. Haberin altına yorum yapan Teftiş Kurulu Başkanı Cevat Öksüz'e gazeteci Onur Sağsöz cevap verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Hukuk Müşaviri Cevat Öksüz, Erzurum Ajans’ın gündeme getirdiği ‘Vergi borçlarına karşılık arazileri verdiler!’ başlıklı haberinin altına yorum yaptı.

 

 

Öksüz’ün “Erzurum Büyükşehir Belediyesinin para basma makinası yok. Vergi borcunu ya nakdi olarak ya da ayni olarak ödeyecek. Bunda ne sakınca var. Sonra bu uygulamayı sadece Erzurum Büyükşehir Belediyesi yapmıyor. Birçok belediye aynı uygulamayı yapıyor. Yani laf olsun torba dolsun” paylaşımına cevap gazeteci Onur Sağsöz’den geldi.  

 

Sağsöz, “İhalelerde öncelik verdiğiniz -ki, bir yığın ihale sıralarım- şirketleriniz zarar ediyor, daha vergi borcunu ödeyemiyorsa siz bu işi yapamıyor, yönetemiyorsunuz demektir” diyerek arazi konusunun önemine dikkat çekti.

 

İŞTE O YAZI

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 29 Aralık 2023 18:34

    Cevat bey ne yapsın emir kulu elbetteki böyle söylecektir. Belediye kamu hizmeti yapmsk zorunda ama özel sektöre girdi. Belediye domates üretiyor kaşar üretiyor iyi mi ayrıca sigorta acentadı konut yapıyor mütehitlik yapıyor bari kar ediyor mı hayır bakın arsaları verdiler çünkü aman hizmet değil eşe dosta müdürlük huzur halkı parası dağıtmak Erzurum?u yolmak soymak kar edip verginizi verin ssk pirinçlerini ödeyin. Binlerce esnafın canı yokmu vergisini ödüyor binlerce memur maaşından rızkından kesip MTV sini ödüyor siz niye arda satıyorsunuz çünkü malınız değil sermeni malı düşman malı ihanet ediyorsunuz beytül mala. Bunun cezası şeriatte el kesmektir ölseniz cenaze namazınız kılınmaz. Şimdi düşünün ve yanlıştan dönün azıcık belediyecilik yapın asfalt atın yollar delik deşik olmuş tuz atarak yollar mahvettiniz bununbike beceremeyenler arsa verip borsununödyrnler gelmiş belediyecilik oyunu başkanlık oyunu oynuyor hadi oradan hadi oradan