Bölge Haber Girişi : 21 Mayıs 2011 00:03

Gazetecilerin başkan adayı Mehmet Şener!..

Gazetecilerin başkan adayı Mehmet Şener!..
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nde (DAGC) olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nde(DAGC) olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından başlayan seçim sürecinde, yerel ve yaygın medyada çalışan gazeteciler Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener’i başkanlığa aday gösterdi. Gazetecilerin bu isteği üzerine Şener, DAGC başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

DAGC Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde 18 Haziran’da olağanüstü kongreyi toplama kararı almasının ardından başkanlığa adaylığını açıklayan ilk isim usta gazeteci Mehmet Şener oldu. Yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev yapan çok sayıda gazeteci, 18 Haziran’da yapılacak seçimlerde DAGC başkan adayı olarak Mehmet Şener’i gösterdi. Gazetecilerin başkan adaylığı önerisini değerlendiren Şener, gelen bu isteğe kayıtsız kalmadı ve başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

Şener’in liste çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlayacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.