Erzurum Haber Girişi : 14 Şubat 2023 11:23

Gece yarısı Hatay'a gitti

Gece yarısı Hatay'a gitti
Erzurum Valisi Okay Memiş Koordinatör Vali olarak Hatay'da görevlendirildi. DSİ Erzurum Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz da Gaziantep'e alındı.

Erzurum Valisi Okay Memiş bölgede koordinasyona destek sağlamak üzere Hatay'a koordinatör vali olarak, DSİ Erzurum Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz'da Gaziantep'e koordinatör bölge müdürü olarak görevlendirildi. 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay'a koordinatör vali olarak görevlendirilen Erzurum Valisi Okay Memiş, Hatay'a gitti. Vali Okay Memiş, deprem bölgesindeki koordinasyonun daha kolay sağlanması için görev yapacak. Koordinatör vali olarak görevlendirilen Okay Memiş'in Hatay'da ne kadar kalacağı henüz belli değil.
Öte yandan, Erzurum'dan bir görevlendirme de DSİ'den oldu. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz'da Gaziantep'te koordinatör bölge müdürü olarak görevlendirildi.

 

Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından Erzurum DSİ Bölge Müdürü Orhan Yavuz'da Gaziantep'e görevlendirildi. DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’nı yaptığı paylaşımda “Günlerdir büyük bir özveriyle milletimiz için görev yapan personelimizi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Gayretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bir olacağız, tüm zorlukları birlikte aşacağız” ifadelerine yer verildi. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu 14 Şubat 2023 23:31

    Oralarda olan zaten oldu. Bütün bilim adamları alarm veriyor erzurumun da dahil olduğu birçok sehir için. Aziziye gezköy de resmen suyun içine 5 kat atıldı. Bu resmen hayata kast etmektir. Şehir merkezi içler acısı bir sürü eski bina var. Bence sayın vali çok geç olmadan buraları koordine etmeli. Yeni yapılar bile tekrar denetlenmeli.Yoksa hataydan bir farkımız olmayacak.