Siyaset Düzenleme Tarihi : 29 Eylül 2020 14:19 Haber Girişi : 29 Eylül 2020 14:28

Gel gelelim bizim mevzuya!

Gel gelelim bizim mevzuya!
AK Parti'de ilçe kongreleri tamamlandı, şimdi sırada il kongresi var. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla da İl Başkanlığı için tek aday var, o da mevcut başkan Mehmet Emin Öz.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-AK Parti’de ilçe kongreleri tamamlandı, şimdi sırada il kongresi var. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla da İl Başkanlığı için tek aday var, o da mevcut başkan Mehmet Emin Öz. Kasım ayında il başkanlığında 4’ncü yılına girecek olan Mehmet Emin Öz’ün, dünden itibaren il seçim hazırlıklarına başladı ve yeni bir yönetim için kolları sıvadığı görülüyor. Ekim ayı sonları veya Kasım ayı, kongrenin yapılacağı tarih. Henüz kesin tarih ile ilgili bir bilgi mevcut değil. 50 kişilik asıl, 25 kişilik de yedek yönetim oluşturmak için start veren Öz, nezaketen milletvekilleri başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanından önerecekleri isim olup, olmadığını soracak. Başta ETSO olmak üzere üyesi fazla sivil toplum örgütlerinin de kapısını çalacak olan Öz, bu kurumların başkanlardan ancak ‘faydalı olacağına çok inandıkları isimleri’ önermelerini isteyecek. Toplumun bütün kesimlerine hitap edecek bir takımın peşinde olduklarını belirten Öz ile dün bu konuyu konuştum. ‘’Ateş gibi, koşan, canlı, dinamik, sıradışı yöneticiler istiyorum artık. Kesinlikle önümü keser, bunu yönetime almayalım diye bir düşüncem yok, olmaz da. Kaldı ki önümü kesenler olsun, öyle adamların alınlarından öperim’’ dedi. Çölleşen siyaset ortamını yeşillendirmenin gayreti içinde olduklarını belirten Öz, şunları söyledi:

 

Mevcut listede revizyon yapacağımız doğrudur. Bir kısmı sağlık ve iş yoğunluğu sebebiyle artık yanımızda olmayacak. İşlevsel, yapıcı, kriz yönetecek yöneticiler ile yeni dönemde çalışmak istiyoruz.  Siyasette heyecanın kaybolması herşeyin bittiği anlamını taşır. O heyecanı her an yaşayacak isimlerle beraber olmalıyız. Şehrin ruhunu da yaşatan öyle insanlar da var etrafımızda. Onları bulup çıkartacağız. Önümüzü keserler diye bir endişe taşımıyorum. Kaldı ki öyle adamlar olsun, önümüze çıksınlar, ben öylelerinin alnından öperim. İsim isteyeceğimiz STK’lardan da isim önerirken herhangi bir ismi önermemelerini bekliyoruz. Bizimle çalışabilecek, faydalı isimler önersinler bize. Milletvekillerimizin ve Büyükşehir Başkanımızın yönetimde yeralsın diye illa isim önereceklerini sanmıyorum. Çünkü oluşturacağımız yönetim hepsinin hizmetinde olacak. Yani eskiden kalma ‘bir isim yazdırayım, bir kulağım olsun orda’ düşüncesi tarih oldu. Buna zaten gerek de yok. Şu an herşey çok şükür çok yolunda gidiyor. Kimsenin kimse ile bir derdi, husumeti yok. Bu havanın devamındır gayretimiz. Oluşturacağımız bu yeni lisede gelecekte Erzurum’da siyaseti yönlendirecek gençler var, onlar da inşallah olacak’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • TK 30 Eylül 2020 14:18

    Mehmet Emin ÖZ adamdır

  • ılıcalı 30 Eylül 2020 10:45

    Ateş gibi, koşan, canlı, dinamik, sıradışı yöneticiler istiyorum artık....sayın başkanım aziziye ilçe başkanı ensar bey tıpkı sizin belirttiğiniz özelliklere sahip onu yönetiminize alın.adam 67 yaşında ama hala dinamik ve sizde ondan vazgeçemediniz aziziye kongresinde siz,selami altınok ve m.cevdet orhan açık açık onu desteklediğinizi delegeler önünde beyan ettiniz.buna rağmen kendi yaptığı delegelerin yarısının oyunu bile alamadı.bence çok başarılı