Spor Haber Girişi : 24 Temmuz 2019 11:00

Gelemediler...

Gelemediler...
Erzurum’un ev sahipliğini yapacağı 5. Uluslararası Sprint ve Bayrak Takımlar Kupası’na katılmak isteyen Malta ve Hindistanlı sporcular uçak bulamadığı için kente gelemedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum’daki uçak sefer sayılarının yetersizliği Yüksek İrtifa Kamp Merkezinden sonra uluslararası organizasyonları da olumsuz etkilemeye başladı. 

Türkiye Atletizm Federasyonu etkinlik takviminde yer alan ve bugün başlayacak 5. Uluslararası Sprint ve Bayrak Takımlar ‘IAAF Permit Sprint Relay Cup’ Kupası’na katılmak isteyen bazı ülkeler uçak sorunuyla karşılaştı. 

Uluslararası yarışa katılmak isteyen Hindistan ve Maltalı 8 sporcu İstanbul-Erzurum uçağında yer bulamadı. Dünya Şampiyonasına katılmak için puan etkisi olan ‘IAAF Permit Sprint Relay Cup’a katılamayan sporcular büyük üzüntü yaşadı. Öte yandan haftalardır Erzurum Ajans’ın gündemde tuttuğu uçak bilet fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliği konusunda kamuoyunun tepkilerine rağmen sorunun çözümü için olumlu bir adım atılmadı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tamer 01 Ocak 1970 02:00

    Sorun sadece thy' de değil....neden özel firmalarda erzuruma uçamıyor bunuda sorgulamak lazım, kim izin vermiyor,neden turizm kenti erzurum başka bi turizm kenti antalya'ya doğrudan uçamıyor.

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Erzuruma hiç bir şey olmaz malesef arkadaş.