Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2011 12:15

GEM`de hazırlıklar tam gaz

GEM`de hazırlıklar tam gaz
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Güreş Eğitim Merkezi (GEM)’de Süper Lig Hazırlıkları sürüyor.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Güreş Eğitim Merkezi (GEM)’de Süper Lig Hazırlıkları sürüyor. Yıldızlar Süper Lig’de mücadele edecek olan Güreş Eğitim Merkezi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Güreş Eğitim Merkezi, yıllardır Yıldızlar kategorisinde Süper Lig’de Erzurum’u temsil ediyor. Kurban Bayramı sonrasında başlayacak olan Yıldızlar Süper Lig Güreş Müsabakaları için hazırlıklarını Antrenörler Abdulcelil Köseoğlu ve Selçuk Baysal nezaretinde sürdüren GEM’de güreşçiler, kendilerine güveniyor. Geçtiğimiz yıllarda rakiplerine kafa tutan ve bir çok sporcusunu başka kulüplere veren Güreş Eğitim Merkezi alt yapıdan gelen güreşçilerle ligde başarılı olmayı hedefliyor. Hedeflerinin bir çok ünlü kulüp arasında iyi mücadele ederek ligde kalmak olduğunu belirten Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar ve tesis amirimiz Hikmet Palandöken’in destekleri ile çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Hedefimiz Süper Ligde kalıcı olmak bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü Süper Lig’de güreşte ihtisas olmuş ve kendini kanıtlamış spor kulüpleri var. Ayrıca ülkemize Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasını kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Yıldız Güreş takımı da bu ligde yer alıyor” diye konuştu.

ÇİNTİMAR GÜREŞÇİ FABRİKASI GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Eğitim Merkezi’nde yıllardır bir çok sporcu yetiştirdiklerini ve bu sporcuları milli takımlar ile batı illerindeki kulüplere verdiklerinin altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Güreş Eğitim Merkezi’nden şu ana kadar Avrupa ve Dünya çapında derece yapan ve şampiyon olan sporcular çıkarttık. Bu sporcuların bir çoğu Milli takım forması altında ve batıdaki spor kulüplerinin forması altında oldukça başarılı olarak Avrupa ve Dünya minderlerinde kürsüye çıktılar. Bu tablo bizleri gururlandırıyor” dedi.

Çintimar, her yıl Güreş Eğitim Merkezi’nden diğer kulüplere sporcu verdiklerinin altını çizerek, adeta bir güreşçi fabrikası gibi çalıştıklarını söyledi. Çintimar, “Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası şampiyonu oldu. Bu kulüpte Erzurumlu üç güreşçinin yer alması bizleri gururlandırdı. Diğer kulüplerde de çok başarılı olan Erzurumlu güreşçiler bulunuyor” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.