Erzurum Haber Girişi : 03 Haziran 2018 22:45

Genç Cerrah, trafik kazasına kurban gitti

Genç Cerrah, trafik kazasına kurban gitti
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH)’ta görevli Ortopedi ve El Cerrahı Uzmanı Dr. İbrahim Afşin Öztürk’ün, Köprüköy yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Erzurumajans-Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH)’ta görevli Ortopedi ve El Cerrahı Uzmanı Dr. İbrahim Afşin Öztürk’ün,  Köprüköy yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.



El cerrahisi alanında yaptığı başarılı ameliyatlarla tanınan evli ve bir çocuk babası Dr.İbrahim Afşin Öztürk’ün ölüm haberi, sağlık camiasını ve hastalarını yasa boğdu. Son zamanlarda, bir çocuğun kopan kolunu yerine dikerek adından söz ettiren Öztürk’ün ailesinin yaşadığı Adana’da toprağa verileceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • H.Vanlıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Elim bir kaza sonucu vefat eden Doktor kardeşimize Cenabı Haktan rahmetler dilerim Ailesine yakınlarına ve saglık cemiasınada Cenabı Haktan sabırlar dilerim çok büyük bir kayıp çok acı bir kayıp malesef elden bir şey gelmiyor Hakkın taktiri tecellisi bu şekilde olacak . Cenabı Hak günahlarını affeylesin kabri mekanı nur olsun İnşallah

  • Gökhan Avcı 01 Ocak 1970 02:00

    Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin. Amin :(

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN

  • Zeynep Coşkun 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşimin kopan kolunu yerine dikti Türkiye'nin hiç bir yeri kabul etmemiş ti Avşin bey ölüm sana hiç yakışmadı abim Türkiye'nin büyük yassı😢😢

  • Mehmet Yapraklı. 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet etsin. Eşi ve yakınlarının başı sağolsun.