Spor Haber Girişi : 26 Mayıs 2014 23:10

Genç Judocular, İspanya'yı salladı

Genç Judocular, İspanya'yı salladı
İspanya'da 24-25 Mayıs tarihleri arasında yapılan Gençler Avrupa Judo Kupasında Genç Milli takımımız adeta destan yazdı.
Erzurumajans-İspanya'da 24-25 Mayıs tarihleri arasında yapılan Gençler Avrupa Judo Kupasında Genç Milli takımımız adeta destan yazdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü judocularından 60 kiloda Bilal Aydın, 81 kiloda Muhammed Ali Çeçenoğlu, 70 kiloda Mihriban Öner ve +78 Kiloda Sebile Akbulut'un da yer aldığı Genç Milli Judo takımı başarıdan başarıya koşuyor.

Judo Gençler Avrupa Kupası'nda 4 altın, 6 gümüş, 11 bronz ve toplam 21 madalya kazanarak ülke sıralamasında birinci olan judocuların bu başarısında Kocaeli Büyükşehirli Judocularda söz sahibi oldu. Mavi beyazlı Judoculardan 81 kiloda Muhammed Ali Çeçenoğlu turnuvada ikinci olurken, +78 Kiloda Sebile Akbulut ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 60 kiloda Bilal Aydın ve 70 kiloda Mihriban Öner beşinci oldu. Turnuvanın ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.