Siyaset Haber Girişi : 29 Haziran 2018 18:15

Genç siyasetçilere idol oldu

Genç siyasetçilere idol oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı ve MYK Üyesi Adem Yurdigül, seçim çalışmasıyla fark oluşturdu.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili adayı ve MYK Üyesi Adem Yurdigül, seçim çalışmasıyla fark oluşturdu. Ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da oyunu artıran MHP’de yaptığı propaganda çalışmasıyla dikkat çeken Yurdigül, sosyal medya paylaşımlarıyla 1 milyon 385 bin 872 kişiye erişim sağladı.

KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı da yapan Yurdigül, yaklaşık 40-50 günlük seçim çalışması kapsamında adeta sıkılmadık el bırakmadı. Gerek sahada, gerek se sosyal medyada etkin olan Yurdigül, gidilmedik ilçe, köy, mahalle bırakmadı. 7’den 70’e herkesle görüşen Yurdigül, MHP ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için fedakârca çalıştı.

Seçim sürecinin Ramazan’a denk gelmesi sebebiyle her gün iftar ve sahur sofralarına konuk olan Yurdigül, haftanın her günü başka bir ilçede MHP ve Cumhur ittifakına oy istedi. Erzurum’daki bütün siyasi partiler dahilin de en fazla ziyaret yapan milletvekili adayı olan Yurdigül, ulusal ve yerel medyada da isminden en fazla söz ettiren isimlerden birisi oldu.

Yaptığı sosyal medya çalışmalarıyla bir milletvekiline göre çok fazla çalışma yapan Yurdigül Facebook, Twitter ve İnstagram üzerinden yapılan paylaşımlar sonucunda toplam 1 Milyon 385 bin 872 kişiye erişim sağladı. Bu rakamlarla neredeyse bir siyasi partinin etkileşim istatistiklerine ulaşan Adem Yurdigül sosyal medya paylaşımlarına en fazla önem veren ve etkileşim sağlayan aday olarak açık ara bu alanda zirvede yer aldı. Bu çalışmaların sonucu sandıklara da yansıdı, 2015 Kasım genel seçimlerinde Erzurum’dan yüzde 14,4 oy alan MHP 24 Haziran’da yapılan seçim sonrasında oylarını yüzde 4,5 arttırarak yüzde 18,5’e yükseltti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.