Spor Haber Girişi : 20 Aralık 2022 14:16

Gençler Bilazer'i memnun etti

Gençler Bilazer'i memnun etti
Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, genç oyuncuların bu seviyeye gelmesinden payı olan alt yapı hocalarına teşekkür etti.

Bilazer, “Genç oyuncularımızın her geçen gün üzerine koyması lazım. Mevcut performansları ile yetinmemeliler. Taraftarlarda genç oyunculara hata yaptıklarında tepki yerine alkışlamalı” dedi. 

 

Erzurumspor FK’da Altınordu galibiyetinin keyfi yaşanıyor. Kendi evinde Ege temsilcisini eli boş göndererek derin bir oh çeken Mavi-beyazlılarda genç futbolcuların performansı da alkış aldı. Haftalardır başarılı bir grafik çizen Cengizhan Bayrak’tan sonra Muhammed Furkan Özhan’ın da düzenli olarak forma giymesi ve gol atması taraftarlar kadar Teknik heyeti de mutlu etti.

 

Mavi-beyazlıların Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Cengizhan sezon başından beri sürekli şans buluyor. Muhammed Furkan Özhan’a da şans verdik. Geçen hafta Fırat, Gençlerbirliği’ne karşı iyi oynadı. Özgür Sert şu anda forma savaşı veriyor. Bu oyuncularımızın yetişmesinde ve bugünlere gelmesinde pay sahibi olan alt yapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Ahmet Aksakallı, Yakup Kırtay, Haluk Baydan, Hüseyin Mevlütoğlu, Alperen Karaca gibi gençlerimizde iyi niyetle çalışıp sıra bekleyen oyuncularımız” dedi.

 

Performanslarını daha da artırmaları lazım

 

Dadaşların Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, “Burası Erzurumspor, oynadığımız lig  çok zor bir lig. Sezon başından beri genç futbolcularımıza şans veriyoruz. Ama hepsini bir arada oynatamayız. Bu işler sabırla olacak. Bir futbolcunun futbolcu olabilmesi için uzun bir süreç gerekir.  A Takımda oynamak kolay değil. Forma şansını bulan oyuncularımızda performanslarını daha da yukarı çekmeli. Bu performansla yetinmemeli. Tüm gençleri bir arada oynatamayız. Dozajı iyi ayarlamalıyız. Hepsini bir arada oynatırsak onları kaybederiz. Serpiştirerek, onlara şans vermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Genç futbolcu hata yaptığında eleştiri yerine alkışlamaları gerekir. Genç futbolcularımızda şans bulduklarında özgüven ve sorumluluk üstlenmeli” dedi. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.