Spor Haber Girişi : 29 Kasım 2011 16:42

Gençler buz hokeyinde kozlarını paylaşıyor

Gençler buz hokeyinde kozlarını paylaşıyor
Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi Müsabakaları başladı. Erkeklerde Altı takımın katıldığı müsabakalar gollü ve zevkli geçiyor.
Erzurum Ajans-Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi Müsabakaları başladı. Erkeklerde Altı takımın katıldığı müsabakalar gollü ve zevkli geçiyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Genç Erkekler Buz Hokeyi İl Birinciliği müsabakaları başladı. Nefesleri kesen maçlar oldukça zevkli ve gollü geçerken, şampiyonaya altı takım katıldı. 3 Bin Seyirci Kapasiteli Buz Hokeyi Salonu ile 500 seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen maçlar oldukça gollü geçerken, karşılaşmalara ilgi de bir hayli yoğun oldu. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın ve kulüp yöneticileri ile ilçe müdürleri Suat Yılmaz ile Köksal Kaçmaz’ın da izlediği müsabakalarda ilk haftanın en çekişmeli maçı Büyükşehir ile Buz Akademisi arasında oynandı. Karşılaşma 4-4 berabere bitti.

Gecenin diğer maçında Gençlikspor, Palandöken Gençlikspor karşısında 12-0 galip geldi. Büyük Okyanus ile Eğitim Gücü karşısında gol şov yaparak maçtan 18-0 galip ayrıldı.
Bu arada dün akşam başlayan Kulüplerarası Buz Hokeyi Maçlarında 10’a yakın aday hakeme de görev verildi. Buz Hokeyi İl Temsilcisi Engin Yüçel, “Buz Hokeyi Federasyonu Başkanımız Fatih Çintimar ile yönetim kurulu ve MHK tarafından ilimizde açılan aday hakem kursuna katılan adaylardan 10’a yakını buz hokeyi maçlarında görev alarak tecrübeli hakemlerin maç yönetmelerini yerinde izleyerek tecrübe edindiler” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MUSTAFA KARA 01 Ocak 1970 02:00

    SAPORDAN O KADAR Bİ HABERSİNİZKİ BUZ HOKEYİ MÜSABAKALARINDAN BAHSEDİYORSUNUZ RESİM OLARAK CURLİNG MAÇININ RESMİNİ KOYUYORSUNUZ. Editörün Notu: Bizi değil buzdan geçinen basın danısmanlarınızı uyarın....