Erzurum Haber Girişi : 02 Eylül 2016 17:24

Gençler sabah namazında buluştu

Gençler sabah namazında buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde aynı anda yürüttüğü bir etkinlikle gençler sabah namazında camide buluştu.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde aynı anda yürüttüğü bir etkinlikle gençler sabah namazında camide buluştu. 

Erzurum'da Gençlik Merkezleri üyeleri, çalışanları ve öğrenciler sabah namazını Lalapaşa Camii'nde eda etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı dün sabah Türkiye'de 81 ilde aynı anda sabah namazını eda etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor" sloganıyla tüm gençlik merkezlerinde eş zamanlı olarak sabah namazı programı gerçekleştirildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye ve Palandöken Gençlik Merkezleri de sabah namazını genlerle birlikte Lalapaşa Camii'nde eda etti. Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz ve Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütük'da gençlerle birlikte Lalapaşa Camii'nde sabah namazını eda etti. Yılmaz ve Gözütok, cami çıkışında, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız, birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde ve Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bir ortamda 81 ilde gençlik merkezinde eş zamanlı olarak 'Gençler Sabah Namazı'nda buluşuyor' projesini hayatiyete geçirdi. Bizde gençlik liderlerimiz, üyelerimiz ve öğrenciler ile birlikte sabah namazını eda ettik" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.