Spor Haber Girişi : 11 Eylül 2023 12:18

Gençler sınıfta kaldı

Gençler sınıfta kaldı
TFF 3. Lig ekiplerinden Ağrıspor ile özel maç yapan Erzurumspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Gençler göz dolduramadı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Ağrıspor ile özel maç yapan Erzurumspor rakibiyle  1-1 berabere kaldı. Gençler göz dolduramadı.

 

 

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, Milli arada komşu ilin takımı Ağrıspor ile hazırlık maçı yaptı. A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası Grup eleme müsabakasında Ermenistan ile oynadığı  karşılaşma ve Japonya ile Brüksel’de yapılacak olan hazırlık maçı nedeniyle lige verilen Milli arada Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Mavi-beyazlılar, komşu ilin takımı Ağrıspor ile Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K7 nolu sahada özel maç yaptı. Alican Özfesli’nin golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Dadaşlar, ikinci yarıda konuk takımın golüne engel olmadı ve mücadele 1-1 bitti.

 

Erzurumspor, Oğuzhan Özyağcı, Fırat Şaşi, Yakup Kırtay, Alperen Karaca, Muhammet Emin Yavaş,  Fatih Onay, Enes, Güney Yılmaz, Alican Özfesli, Gürkan Varlık ve Hüseyin Mevlütoğlu gibi genç oyunculardan kurulu onbirle sahaya çıktı. Genç Dadaşlar, Ağrıspor karşısında göz dolduramadı. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.