Spor Haber Girişi : 04 Şubat 2014 16:49

Gençlerde şampiyon DSİ spor

Gençlerde şampiyon DSİ spor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 2013-2014 sezonu Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Maçları DSİ Spor A Takımının Şampiyonluğu ile sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 2013-2014 sezonu Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Maçları DSİ Spor A Takımının Şampiyonluğu ile sona erdi.

Nefesleri kesen maçlara 8 takım katıldı. Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız nezaretinde yapılan maçların finalinde DSİ Spor A Takımı ile DSİ Spor B Takımı karşılaştı. Burak Bayrak, B. Çağatay Savaş hakem ikilisinin yönettiği maçta Merve Kot, Selin Başyiğit ve Uğur Kaya masa hakemliği görevinde bulundu. Çekişmeli geçen final maçını 65-57 kazanan DSİ Spor A Takımı şampiyon olarak grup maçlarında Erzurum'u temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakaların sonunda düzenlenen kupa töreninde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile DSİ Bölge Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Hikmet Serçemeli ilk üçe giren takımların kupalarını takdim etti.

Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, sekiz takımın mücadele ettiği Gençler Basketbol İl Birinciliğinde şampiyon olan DSİ Spor A Takımının Erzurum'u grup maçlarında temsil edeceğini belirterek, başarı dileğinde bulundu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, şampiyon DSİ Spor'u kutlayarak, Erzurum'da gençlerin basketbola ilgi göstermesinin kendisini oldukça sevindirdiğini belirtti. Arısoy, "Göreve geldiğim günden beri Erzurum'da basketbol sporuna olan ilgi bizleri çok sevindirdi. Bu potansiyelin her geçen gün artması mutluluk verici. İnanıyorum ki, tüm spor dallarından müsabakalara katılın daha fazla olacak. Turnuvaya katılan sporcuları, kulüpleri ve antrenörleri kutluyorum" dedi. DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur'da şampiyon oldukları için mutlu olduğunu belirterek, "Bu başarıyı Bölge Müdürümüz Sabahattin Çapkınoğlu ve Şube Müdürlerimizin destekleri ile elde ettik. Bize şampiyonluk sevinci yaşatan Antrenörümüz Hamit Kavurmacı ve Basketbol Şube Sorumlumuz Cem Culfa'yı tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.