Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2011 17:45

Gençlikspor`un boksörleri tam gaz

Gençlikspor`un boksörleri tam gaz
Erzurum Gençlikspor’un boksörleri Türkiye şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanırken, alt yapı çalışmalarına da büyük bir ağırlık verilmiş durumda.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlikspor’un boksörleri Türkiye şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanırken, alt yapı çalışmalarına da büyük bir ağırlık verilmiş durumda.
Antrenörler Mustafa Kalkan ve Muhsin Köylü nezaretinde şampiyonalara hazırlanan Gençliksporlu boksörler hırslı ve istekli çalışmalarıyla göz dolduruyor. Gençlikspor’un büyük boksörleri 20-27 Aralık 2011 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına hazırlanırken, alyt yapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan çalışmalar kıran kırana geçerken, Antrenör Mustafa Kalkan, Erzurum’un boksta son yıllarda büyük bir patlama yaptığını söyledi.

Antrenörler Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu’nun çalıştırdığı Yakutiyespor, Naim Karataş’ın çalıştırdığı DSİ, Cahit Himoğlu yönetimindeki Yolspor ve Cuma Yılmaz’ın görev yaptığı Yakutiye’den Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan büyük boksörlerde teknik ve taktik çalışmaları ile Şanlıurfa’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına bileniyor. Ayhan Tunçkılıç ve Erol Sucu yönetimindeki Tunçkılıçspor’da ise minikler, yıldızlar ve gençlerde yapılacak olan Türkiye şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Antrenör Mustafa Kalkan, Gençlikspor, Yolspor, DSİ ve Yakutiye’den Şanlıurfa’da yapılacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda mücadele edecek olan boksörlerin eldiven takarak, teknik ve taktik antrenmanları yaptığını belirterek Erzurum’u temsil edecek olan tüm sporculardan madalya beklediklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.