Erzurum Haber Girişi : 24 Temmuz 2014 23:10

Genel Müdür Yıldız'dan ETSO'ya ziyaret

Genel Müdür Yıldız'dan ETSO'ya ziyaret
Şekerbank Genel Müdürü Halit H.Yıldız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile görüştü.
Erzurumajans-Şekerbank Genel Müdürü Halit H.Yıldız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile görüştü.

Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına katılmak üzere kente gelen Şekerbank Genel Müdürü Halit H.Yıldız, protokol ziyaretleri de gerçekleştirdi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i makamında ziyaret eden Genel Müdür Yıldız, Dadaşlar şehri Erzurum'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Erzurum'da bankalarına geçmişten beri büyük bir teveccüh olduğunu belirten Genel Müdür Yıldız, müşterilerine de teşekkür etti.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, kentin sosyo-ekonomik durumu hakkında bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirdi.

Ziyarette Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Erzurum Bölge Müdürü Bülent Hamitoğlu, Erzurum Şube Müdürü Halit Erdem Tükenmez de hazır buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.