Erzurum Haber Girişi : 17 Mart 2015 22:15

GHSİM, görme engellileri sevindirdi

GHSİM, görme engellileri sevindirdi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal etkinliklere de imza atmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal etkinliklere de imza atmaya devam ediyor.

Erzurum GHSİM Engelli ve Dezavantajlılar birimi tarafından Erzurum Görme Engelliler İlkokulu öğrencilerini sevindirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile engelliler ve dezavantajlılar birimi görevlileri görme engelli öğrencilere sesli kol saati ve ti-short hediye etti. Görme Engelliler İlkokulu Müdürü Bahadır Toraman ile öğretmenlerinde hazır bulunduğu törende hediyelerini alan öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, "GHSİM olarak il müdürümüz Fuat Taşkesenligil yönetiminde ilimizde başarılı spor organizasyonların yanı sıra sosyal etkinliklere destek veriyoruz. Bugün de Engelli ve Dezavantajlılar birimimizin hazırladığı saatleri ve ti-shortleri görme engelli öğrencilerimize hediye ettik" dedi. Erzurum Görme Engelliler İlkokulu Müdürü Bahadır Toraman da, Erzurum GHSİM'ne ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.