Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2018 18:30

GHSİM’den çocuk koruma istismarın önlenmesi semineri

GHSİM’den çocuk koruma istismarın önlenmesi semineri
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurumda görev yapan antrenörlere, ‘Sporda Çocuk Koruma, İstismarın Önlenmesi’ konulu seminer düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurumda görev yapan antrenörlere, ‘Sporda Çocuk Koruma, İstismarın Önlenmesi’ konulu seminer düzenlendi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporda Çocuk istismarına karşı oldukça duyarlı bir harekete imza attı. GHSİM, 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu, toplantı salonunda Antrenörlere yönelik ‘Sporda Çocuk Koruma, İstismarın Önlenmesi’ konulu seminer düzenledi.

Seminere, Spor Psikoloğu Erkoç Koray Aydın konuşmacı olarak katıldı. Aydın, sporda çocuk istismarı hakkında antrenörleri bilgilendirdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, GHSİM Okul Sporları Şube Müdürü Yaşar Elen’ninde katıldığı seminer oldukça faydalı geçti.

Sporda Çocuk Koruma, İstismarın Önlenmesi’ konulu seminerde antrenörlere önemli bilgiler veren Spor Psikoloğu Erkoç Koray Aydın, antrenörlerin erkek ve bayan çocuk sporculara antrenman yaptırırken, çok önemli olduğunu söyledi.

Erzurum Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, seminerde yaptığı konuşmada, kurum olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da üzerinde hassasiyetle dorduğu sporda çocuk koruma istismarın önlenmesi konusuna hassasiyetle yaklaştıklarını ve bu nedenle de böylesi anlamlı bir seminer düzenlediklerini ifade etti.

Taşkesenligil, “Bakanlığımızın bu önemli çalışmasına, bizde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak destek veriyoruz ve antrenörlerimizi bilgilendirme semineri oluşturduk” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.