Spor Haber Girişi : 14 Nisan 2016 22:00

GHSİM'de ilçe müdürleri ile spor zirvesi

GHSİM'de ilçe müdürleri ile spor zirvesi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yaklaşan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası nedeniyle ilçe müdürleri ve şube müdürleri ile bir spor zirvesi yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yaklaşan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası nedeniyle ilçe müdürleri ve şube müdürleri ile bir spor zirvesi yaptı. 

GHSİM toplantı salonunda gerçekleştirilen zirvede kurumun çalışmaları ve faaliyetlerini içeren slayt gösterisi de yapıldı. İki buçuk saat süren toplantıda Taşkesenligil, kurumun misyonu ve vizyonu hakkında ilçe müdürleri ile şube müdürlerinin neler yapması konusunda bilgiler verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olduğunun altını çizen Taşkesenligil, "Bizim tüm faaliyetlerimiz ve hizmetlerimiz insana yatırım odaklı, yani biz gençliğe ve spora hizmet veren bir kuruluşuz. Tüm faaliyetlerimiz insan odaklı olduğu için hata yapma lüksümüz yok. Her şeyi son derece titizlik içinde yapmalıyız" dedi.

TESİSLERİMİZİN KAPILARI HERKESE AÇIK

Taşkesenligil, 100 dolayında spor tesisleri ile Erzurum ve Türk gençliğinin hizmetinde olduklarını vurgulayarak, tüm tesislerinin kapılarının sonuna kadar halka açık olduğunu söyledi. Taşkesenligil, "Devletimiz ve hükümetimiz ilimize ve ilçelerimize bu kadar çok sayıda spor salonu, futbol sahası ve spor tesisi yapmış ise biz bu tesisleri en rantabl şekilde kullanmalıyız, bu tesislerimizi doldurmalıyız. Tabi ki, insanlara spor yaptıracağız, tesislerimizden faydalanmalarını sağlayacağız, ama tedbiri de elden bırakmamamız gerekir, gerekli prosedürleri sağladıktan sonra halkımıza ve gençlerimize spor yaptırıp, gençlik faaliyetlerimizi gerçekleştirmeliyiz" dedi.

ENGELLİ PROJELERİNİZİ ARTIRIN

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürlerine engelli projelerine ağırlık vermeleri gerektiğini de ifade ederek, "Merkezde bulunan Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerimizin dışındaki tüm ilçelerimizde de ilçe müdürlerimizin engeli projelerini genişletmesini istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızı evinden çıkartın, onlara spor yaptırın, gençlik faaliyetlerinden yararlandırın. Engelli vatandaşlarımızın insanların arasında rahat rahat dolaşmasını el birliği ile sağlayalım" diye konuştu.

ERZURUM BİR SPOR KENTİDİR

EY0WF 2017'ye ev sahipliği yapacak olan Erzurum'un geçmişte Üniversiade tecrübesine sahip bir kent olduğu için bu organizasyonu da başarı ile yapacağını belirten Taşkesenligil, şehrin tam bir spor merkezi olduğunu söyledi. Kurumlar ve Kuruluşlar ile hep iyi diyaloglar içinde bulunduklarına işaret eden Taşkesenligil, "Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde yoğun faaliyetlerimizi sürdürürken, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen başta olmak üzere tüm kurumların desteğini hep arkamızda görüyoruz" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 47 bin lisanslı sporcu sayısı ve 15 bini aşkın faal sporcu sayısı ile Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olduklarının da altını çizdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.