Erzurum Düzenleme Tarihi : 05 Eylül 2020 15:53 Haber Girişi : 05 Eylül 2020 16:00

Gizemli yol

Gizemli yol
Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Abdurrahman Gazi Türbesi'ne giderken karayolunun sol tarafında bulunan ve 'gizemli yol' olarak bilinen yol, büyük ilgi görüyor.
Gizemli yol Gizemli yol

Erzurumajans-Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Abdurrahman Gazi Türbesi'ne giderken karayolunun sol tarafında bulunan ve 'gizemli yol' olarak bilinen yol, büyük ilgi görüyor. Kontağı kapalı ve çalışmayan halde bulunan araçlar bu yolda kendi kendine rampa çıkıyor.

 


 

Deneme yapmak için her gün onlarca vatandaşın ziyaret ettiği yolda, kontağı kapatılan otomobiller 200 metrelik yolu kendi kendine yokuş yukarı çıkıyor. Bazı vatandaşlar ise bu duruma inanmayan insanlar için hareket eden arabadan inerek arabanın yanında yürüyor.

 


 

Arabasının kendi kendine rampa yukarı çıkmasına inanamadığını belirten bir vatandaş, “Arabam çalıştırmadığım halde rampadan kendi kendine çıktı. Çok ilginç ben şuanda gerçekten çok şaşırdım. Bunun nasıl olduğunu anlayamadım. Arabadan da indim hareket halindeyken bu duruma inanamıyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 05 Eylül 2020 18:37

    Şehir merkezinde aynı şekilde yol var

  • Halil İbrahim Batıbeyi 05 Eylül 2020 18:15

    Sadece araba değil, su da yukarı doğru akıyo.