Erzurum Haber Girişi : 18 Kasım 2022 16:12

Göçmen kaçakçılığı yapan 3 kişi tutuklandı

Göçmen kaçakçılığı yapan 3 kişi tutuklandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 56'sı çocuk 133 göçmen yakalandı, üç kişi gözaltına alındı.

Dün gece saat 03.30 sıralarında, Serdar S.'nin kullandığı TIR, bir ihbar üzerine takibe alındı. TIR'a yardımcı olduğu değerlendirilen Cumhur E. ve Oğuzhan B. isimli şahısların içerisinde bulunduğu öncü bir araç tespit edilince, araçlar Yakutiye ilçesi Nenehatun rampalar civarında durduruldu.

 

TIR'ın dorsesinden üzerlerinde her hangi bir kimlik bulunmayan ve Afgan oldukları anlaşılan 56’sı çocuk, 133 göçmen çıktı. Yapılan işlemlerin ardından kaçak göçmenler Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. 'Göçmen kaçakçılığı' suçu işleyen Cumhur E., Serdar S. ve Oğuzhan B. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.