Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2024 12:25

Gökçan: Önce hesap sorulsun sonra stat yapılsın!

Gökçan: Önce hesap sorulsun sonra stat yapılsın!
Erzurumlu spor adamı Abdusselam Gökçan'ın gazeteci Erdal Codur'un hazırlayıp sunduğu 90 artı analiz programında Kazım Karabekir Stadyumuyla ilgili tespitleri dikkat çekti.
Gökçan: Önce hesap sorulsun sonra stat yapılsın!

NEREDE BİZİM TESİSLERİMİZ?

 

Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılacak tadilat çalışmalarıyla birlikte Erzurumspor’un iç saha maçlarını Erzincan’da oynaması gündemdeyken, Erzurumlu spor adamı Abdülselam Gökçan, statla ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu.  

 

Gökçan şunları söyledi. "Türkiye’deki bütün statların hepsinde oynadım, takım oynattım. Hepsini de biliyorum. Bu stat 70’de yapıldı, 2010 yılına kadar bize dayandı. 40 yıl bu statta maç oynadık, seyircinin yükünü çekti. 2011 yılı için onarımdan geçti 10 yıl sonra Karaçoban’da taş düşmedi, Tekman’da taş düşmedi, Horasan’da taş düşmedi ki buraları güneye, deprem bölgesine daha yakın oldukları için söylüyorum ama gel gör ki bizim saha oynanmazmış, bizim sahanın kolonlarında çatlak varmış. Sabah akşam kalkıp diyoruz ki israf, israf, israf… O dönemde 500 milyon dolar bu şehre para geldi. Kandilli içler acısı, Dağ mahallesindeki tesisler içler acısı, sahamız patlamış! Ee Erzurum Olimpiyat Şehri! Hani tesislerimiz? Atlama kulelerinin üç günde bir pisti kayar kendi kayar, 30 trilyon ayrı harca, 300 trilyon ayrı harca bunların bir hesabı sorulsun, sonra saha yapılsın. Ben bundan yanayım dedi. Kamuyu kim zarara uğratmışsa Erzurum’da bunun hesabı sorulmalı." HABER MERKEZİ  - TIKLA İZLE