Spor Haber Girişi : 08 Aralık 2022 12:46

Gol yollarında sıkıntı var, kaleyi gole kapatamıyor!

Gol yollarında sıkıntı var, kaleyi gole kapatamıyor!
Erzurumspor, geride kalan 16 haftada gol yollarında yetersiz kalırken, kalesini de gole kapatamıyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü, girdiği gol pozisyonlarını yeteri kadar değerlendiremediği gibi kalesini de bir türlü gole kapatamıyor.

 

Dadaş geride kalan 16 haftada gol yollarında büyük sıkıntı çekerken, savunmada rakiplere çok pozisyon vermemesi rağmen bireysel hatalardan kaynaklanan goller yiyerek puan ya da puanlar yitirdi.

 

15 gol attı 21 gol yedi

 

Dadaşlar, ligde geride kalan 16 haftada 15 maça çıktı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetimindeki Mavi-beyazlılar, rakip filelere 15 gol bırakırken kalesinde 21 gol gördü. Eksi 6 averaja sahip olan Erzurumspor, gol yollarında etkisiz kalırken, kalesini de gole kapatamadı.

 

 

Sadece 4 maçta gol yemedi

 

Mavi-beyazlılar, ligde 15 maç oynarken, bu karşılaşmaların sadece 4’nde gol yemedi. Diğer 11 müsabakada ise kalesinde gol gördü.

 

0-0 biten Pendik  maçı ile 0-0’lık  skorla sonuçlanan Manisa FK müsabakasında gol yemeyen Erzurumspor, 1-0’lık galibiyetle biten Denizli ve 1-0’lık skorla kazanılan Malatya müsabakasında kalesinde gol görmedi.

 

 

Erzurumspor, 1-1’lik Göztepe maçı, 2-2’lik Samsun karşılaşması, 4-1’lik Tuzla mağlubiyeti, 3-2’lik Keçiören yenilgisi,  2-1’lik Bodrum mağlubiyeti,   1-1’lik Altay maçı, 1-0’lık  Eyüp yenilgisi, 3-1’lik Rize mağlubiyeti, 3-2’lik galibiyetle sonuçlanan Adanaspor mücadelesi,  2-1 kaybedilen Bandırma maçı ve 2-0’lık mağlubiyetle biten Sakarya karşılaşmaların da Erzurumspor kalesinde gol gördü.

 

Erzurumspor, Denizli ve Malatyaspor maçlarını gol yemeden 1-0’lık skorlarla kazandı. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • muammer 09 Aralık 2022 17:51

    muammer Acilarin takimi olduk.Sevinmeyi unuttuk.Eskiden yenilirken uzulurduk simdi onada alistirdilar. Neye bileniyorlar yine yenilecegiz..Şekerim yukseldigi icin izlemiyorum istanbulda hasta olduk bu takim yuzunden

  • Ömer 08 Aralık 2022 17:45

    Böyle giderse Erzurumspor un işi zor . Ne pozisyona gidebiliyor ne gol atabiliyor ne defans yapabiliyor ? Sakarya maçında yüzdeyüz dört beş pozisyon kaçıyor olmuyor olmuyor . Hele şu yabancı kazmalar insanı deli ediyor yahu takıma bir faydanız olsun be . Kim aldı bunları . Ne pas yapıyorlar ne şut ne bir şey yok . Bal gibi paralar çöpe gitmiş . Artık acı gerçeği görelim Erzurum ikinci lige hazır olsun bu iş bitmiştir