Siyaset Haber Girişi : 02 Şubat 2021 12:06

Görüntüler Hınıs'tan... Vatandaş dert küpü!

Görüntüler Hınıs'tan... Vatandaş dert küpü!
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, parti çalışmaları için Hınıs'taydı. İlçede esnaf ziyareti yapan Bingöl'e bir vatandaş, ''Vallahi açız, billahi açız'' diye dert yandı.
Görüntüler Hınıs'tan... Vatandaş dert küpü!

Erzurumajans-Partinin kurulmasından kısa bir süre sonra Erzurum’da teşkilatlanmayı tamamlayan DEVA Partisi, saha çalışmalarına hız verdi. İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Vahit Bingöl ve ekibi, Hınıs’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Esnaf ziyareti sırasında, Bingöl, “Geçim yok, 5 tane çocuğum var” diyen vatandaşa, “Olur mu? Diyorlar ki abartıyorsunuz, açlık yok. Fert başına milli gelir 12 bin dolar!” karşılığını verdi. Bunun üzerine vatandaş, “Yalan ya yalan ya. Bunu nerde görmüşüm. Vallahi açız, billahi açız. Domates 5 lira, patates 10 lira...” dedi.

 

Başkan Bingöl ise “Bu ülkenin çözülemeyecek hiç bir problemi yok. Yeter ki iş bilenlere bu ülkenin yönetimini teslim edin. Allah izin verirse sandık önümüze geldiği an dertlerimiz son bulacak” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu 02 Şubat 2021 15:16

    Daha çok sokakta olmaları gerekiyor. Sokağa ne kadar çıkarlarsa o kadar oy var. Ali Bey de görünmüyor bu aralar.