Kültür-Sanat Haber Girişi : 15 Nisan 2014 16:12

GSF resim bölümü'nden ''eklenti'' isimli sergi

GSF resim bölümü'nden ''eklenti'' isimli sergi
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fevziye Eyigör Pelikoğlu, lisansüstü ve lisans öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Eklenti" isimli sergi, Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açıldı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fevziye Eyigör Pelikoğlu, lisansüstü ve lisans öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Eklenti" isimli sergi, Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açıldı.

Serginin açılışını Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkac ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu birlikte yaptılar.

Genel anlamda 'eklenti' var olana katkı sağlayan, eksik olanı tamamlayan ve bütünü zenginleştiren 'şey' olarak tanımlayan Pelikoğlu, medeni hukuk, felsefe, botanik, filoloji, zooloji, bilgi teknolojisi gibi birbirlerinden farklı disiplinlerde karşımıza çıkan 'eklenti' kavramının, bu sergi ile sanat eğitimi alanına taşındığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.