Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Şubat 2015 11:53

GSF'den ''form ve yorum'' isimli sergi

GSF'den ''form ve yorum'' isimli sergi
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğretim üyesi Yardımcı Doçent Doktor Önder Yağmur "Form ve Yorum" isimli sergisini Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda açtı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğretim üyesi Yardımcı Doçent Doktor Önder Yağmur "Form ve Yorum" isimli sergisini Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda açtı.

Sergide,12 adet Marmara mermerinden yapılmış heykel çalışmasının yer aldığını belirten Yağmur, mermer malzeme ile beraber bakır, pirinç ve demir kullandığını ve mimari öğeleri konu alarak minimal sanat anlayışı ile yorumladığını ifade etti.

Serginin açılışına, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkac, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukcu, Heykel Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Bulat, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve davetliler katıldı.
Sergi 10 Şubat 2015 tarihine kadar gezilebilir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.